anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Caut o husa pentru tableta A7 si una pentru telefon A71

Theodor_1
Începător
Buna, cautam husa ptr tab a7 si ptr telefon a71, multumesc
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
@Theodor, bun venit în Comunitate! Ai niște criterii anume la care te-ai gândit pentru huse (formă, material, design, preț ..)? Oferă-ne, te rog, mai multe detalii ca să te putem ajuta.

Ascary
Campion certificat
Salut Theodor,pentru tableta nu am vazut nimic in magazinul online Orange insa pe eMag sunt si la preturi atractive. Asa cum zice si Daniela,ceva detalii n-ar strica,eventual si marimea tabletei.

delfinas
#StarMember
Sunt modele noi, din cate știu și e greu sa găsești acum o husă in orice magazin. Poți încerca la o reprezentanta Samsung, dacă ai una in orașul tău, sau online. De ex, pt tableta am găsit https://catmobile.ro/huse-samsung-galaxy-tab-a7-104-2020-t500t505/husa-samsung-galaxy-tab-a7-104-2020-t500t505-dux-ducis-domo-negru.html

TheSpecialist
Maestru
Eu am luat acu 1 săptămâna o husa pt tableta Samsung a copilului de la mobiledirect.ro Pretul foarte bun, aprox 50 lei, calitate bună, textura satinata, prindere magnetica, colturi întărite, posibilitate de a fi folosita ca suport pt urmărit video. A ajuns în 2 zile. Sunt foarte mulțumit!

Vio73
#StarMember
Salutare! Ultima dată, acum vreo lună, am achiziționate husa pentru Samsung S 20 FE de la lerato.ro, după ce am căutat pe la majoritatea magazinelor online și nu am găsit ( fiind un telefon nou). Trag concluzia că au cam toate tipurile de huse și sper să nu mă înșel. Sper să-ți fie de folos informația. Site-ul este acesta: https://www.lerato.ro/huse-samsung Succes!

DanielaH
Moderator
@Theodor, ce alegere ai făcut pentru huse? Te așteptăm să revii cu feedback. Mulțumim.