anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cate update-uri pot fi făcute la achiziția unui telefon nou?

teacher_
#StarMember
Am achiziționat un telefon nou recent, cu android 9. Am primit câteva update-uri la android 9, iar apoi la android 10. Întrebarea mea este, cate update-uri la android este recomandat sa se facă pe zi unui telefon nou? Are de suferit telefonul daca se fac 5-6 update-uri în aceeași zi?
5 Răspunsuri 5

Ascary
Campion certificat
Fiind un OS mai vechi este normal sa isi faca update-uri. Nu,nu afecteaza cu nimic buna functionare a telefonului.

FLo1
#StarMember
Nu sufera. Oricum le face singuin background daca nu i le dai tu. Deci poti sa-l lasi sa le faca. Eventual il poti ajuta unde e nevoie de confirmari / aprobari.

adrianbblk
Junior
Buna teacher_ Intradevar telefonul este solicitat suuplimentar atunci cand efectuaza actualizari de soft, posibil sa observi sa se va fi incalzi, e normal, nu iti fa griji. Poti efectua cate actualizari e nevoie/ doresti, producatorul nu recomanda o anumita limita. Ca si recomandare, conecteaza incarcatorul pe timpul actualizarilor, stingerea telefonul in timpul actualizarilor poate crea probleme. Seara faina

Vio73
#StarMember
Nu e nicio problemă, stai liniștit. Și al meu a făcut câteva când l-am luat. Se încălzește un pic mai mult și cam atât. Să-l folosești cu plăcere și fără incidente!

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Singura problema in cazul update-urilor este spatiul pe are il vor ocupa noile aplicatii/ noul sistem de operare. Daca nu intrerupi procesul de update (telefoanele uneori isi fac update pe Wi-Fi seara cand nu le folosesti), performantele si durata de viata a telefonului va ramane aceeasi. Pentru sisteme de operare mai vechi vei vedea mai multe update-uri in primele zile, update-urile stabilizandu-se ulterior. Asigura-te ca atunci cand telefonul tau isi face update: este conectat la o sursa de incarcare, nu il tii intr-un mediu foarte cald (in cursul update-ului vei avea o solicitare a bateriei si a functiei de trafic de date - este posibil ca telefonul sa se mai incalzeasca ), se afla intr-o zona cu acoperire WiFi sau de date buna (un semnal necorespunzator va incetini procesul de descarcare al update-urilor, va incalzi telefonul etc.) * Legat de problema cu spatiul : verifica ce spatiu ai pe telefon si daca este posibil (si ai prin casa) iti recomand sa ii adaugi un card de memorie microSD pe care sa setezi salvarea pozelor si a datelor (fisiere descarcate, filme etc.). Daca detii un telefon cu o memorie interna generoasa (64-128 Gb din clasa middle range), adaugarea unui card de memorie este oarecum discutabila pentru ca tu deja ai mai mult spatiu decat i-ar trebuie unui utilizator normal (** cu timpul, daca ai obiceiul sa stochezi multe date pe el, ex. poze din ultimii 5 ani, vei vedea ca device-ul va incepe sa ramana fara memorie prin update-uri si prin spatiul ocupat de tine cu date de-a lungul timpului).