anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cat durează comanda pt un IPhone 13 pro și ce preț are ?

Magda__
Junior entuziast
Cat durează comanda pt un IPhone 13 pro și ce preț are ?
4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember
@Magda: Durează vreo câteva luni bune (vezi topicuri similare discutate în Comunitate) și are prețul cam cât ale unei .... mașini (auto) destul de bună. Eu consider că nu merită efortul de.... fiță, mai ales când piața oferă atâtea alternative.

And04
Senior
Salutare, @Magda Depinde si de noroc...dar in majoritatea cazurilor timpul de asteptare s-a prelungit pana la cateva luni iar pretul este destul de piperat. Din cate vad, in magazinul online nu mai este pe stoc, deci ar trebui sa mergi intr-un Orange Shop si sa faci comanda. Ai aici un topic similar:https://comunitate.orange.ro/questions/2794728-iphone-13-pro-max-magazinul-online

Viocat
Senior certificat
Salut Magda_. Din pacate, s-au dat "ca painea calda". Pe stoc, in online, nu cred ca revin prea curand. Fa o precomanda intr-un orange shop, dar intreaba inainte, daca mai sunt si alti preinscrisi in locatia respectiva. Ca si pret "face toti banii", insa din punctul meu de vedere sunt mult prea multi bani pentru un device.

raluca_o
Începător
Buna Magda, Am facut precomanda in Orange shop la un Iphone 13 PRO 128gb Silver in data de 26.11.2021 si inca nu am primit telefonul. Deja mi-a si pierit "pofta". Daca stiam ca dureaza atat, faceam precomanda la emag sau orice alt vanzator. Cred ca de la oricare ar fi ajuns mai repede.