anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este temperatura minima la care rezista circuitele unui telefon? Dar bateria?

teacher_
#StarMember
Buna tuturor! Soția mea a achiziționat recent un telefon (Samsung S10) pe care l-a uitat în noaptea trecută în mașină. Fiind și într-o zonă montană, afara au fost -17 grade. Întrebarea mea este: Este posibil ca circuitele sau bateria sa fie afectate din cauza temperaturilor? Care este temperatura minima la care rezista circuitele/bateria?
P.S. Probabil că in mașină nu s-a resimțit temperatura de afară, dar îmi dau seama că au fost undeva la -12 sau -13 grade. Va mulțumesc.
5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru
am a vut un S4 care a stat o noapte la -21 de grade si nu avut nimic , doar bateria s-a comsumat mai repede in ziua aia.

Ascary
Campion certificat
@teacher cel mai bun raspuns ti-l poate da colega @Jay. Ea isi baga zilnic telefonul in congelator. 🙂

Firefly
Cunoscător
Un lucru am observat sigur, la temperaturile scazute bateria tine mult mai putin, nu stiu sa iti zic exact grade dar am folosit telefonul la munte doar pana la 20% baterie, apoi s-a inchis ca prin minune in buzunar :)), nu mai era baterie.

FaraUnID
Campion certificat
Bateria este prima care se resimte la temperaturi joase. Daca din ea nu au curs elemente chimice pe circuitele din interior si daca acel telefon a fost adus treptat in temperatura camerei nu ar trebui sa ai probleme. Daca trecerea de la rece la cald s-a facut brusc, sunt sanse destul de mari ca in interior sa apara condesul care inevitabil duce la scurtcircuit sau coroziune.

Anonim
Neaplicabil
Am găsit un link, poate vă e de folos: https://www.alpriority.com/faqs/caution-smartphone-operating-temperatures/