anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cel mai util telefon?

blackmanjohn198
Începător
Care ar fi cel mai util telefon. Ce trebuie sa îndeplinească?
Nu vorbesc de performanță...
11 Răspunsuri 11

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista cel mai util telefon cum nu exista cel mai bun sau mai prost telefon. Totul tine de gust, de buget si depinde la ce anume folosesti acel telefon. Pentru o persoana care nu este interesata de SMS si internet, multimedia, jocuri, social media, etc un telefon basic de 50 lei si care sta in stand-by 1 saptamana este mai mult decat suficient. Pentru o persoana din segmentul business sau cei care prin natura meserie si tipul job-ului desfasoara anumite tipuri de activitati telefonul a devenit un companion si in acelasi timp un adevarat biroul mobil. Telefoanele mobile din ziua de astazi sunt adevarate computere in miniatura si pot avea si alte intrebuintari decat cele clasice de telefon la care vorbesti si primesti mesaje.

Jay
Campion certificat
Cel mai util telefon este cel care indeplineste nevoile tale.. si, cum suntem diferiti si vrem lucruri diferite, cel mai util telefon tine de fiecare in parte..

Laura_cio
Senior
Fiecare telefon este util cât timp îl folosești și te ajuta. Telefonul fiecăruia este cel mai bun și cel mai util pentru fiecare in parte.

Miha_Z
Campion
Utilitatea unui mobil tine si de varsta utilizatorilor precum si de obiceiurile lor. De obicei tinerii prefera telefoane performante cu memorie mare care sa le permita jocul intens pe ele. Cei de varsta a doua prefera smartphone-uri folosite pentru diverse aplicatii si site-uri. Iar batranii sunt adeptii mobilelor cu taste necesare realizarii de apeluri.

Vio73
Campion certificat
Utilitatea unui telefon variază de la persoană la persoană. Unii folosesc telefonul în multe direcții ( funcțiile smart), alții îi folosesc doar funcțiile de telefon, etc. Cert este că fără telefon este foarte greu!

Ascary
Campion certificat
Nu este greu,însă depinde foarte mult de domeniul de activitate și starea socială. 30 de ani am trăit fara telefon. Mama a stat bine merci fara telefon 50 de ani iar bunica 70. Din cauză telefonului nu mai interacționăm cu natura sau lucrurile frumoase,palpabile ce ne înconjoară. Vă aduceți aminte de când n-ați mai trimis o scrisoare? Și ce frumos era. Din păcate tehnologia ne rupe tot mai mult de realitate. Tinerii mor cu telefonul în mana din cauza unui selfie. Șoferii provoacă accidente din cauza folosirii incorecte a acestuia în timp ce șofează. Telefonul este util atâta timp cât este folosit cu moderație in caz contrar acesta este o armă. Am vedea cum creste o floare am vedea mai multe asfințituri de soare daca am tine telefonul in buzunar și nu în mana.

Miha_Z
Campion
Frumos discurs Ascary. Sunt cu totul de acord referitor la ce ai zis. In afara faptului ca acordam o atentie redusa naturii, pe zi ce trece ne ignoram tot mai mult semenii si folosit incorect ne este daunator.

delfinas
Specialist certificat
Asta chiar e o întrebare fără răspuns și fara soluție, fiecare alege telefonul în funcție de necesități, așteptări, resurse materiale si... fițe.

blackmanjohn198
Începător
Răspund și eu la întrebarea mea. Pentru mine cel mai bun telefon trebuie sa îndeplinească urmatoarele: 1. Sunet de înaltă calitate ca e telefon 2. Mi-ar plăcea sa fie cu difuzoare puternice când dorești, sa fie ca o boxa portabila 3. Un ecran performant Pana la urma un telefon mobil performant. Eu nu sunt de părere ca dacă ești în vârstă nu ai nevoie de tehnologie și informații. Ba dimpotrivă. Pentru ca la noi e din păcate asa e din cauza veniturilor în primul rând, nu ca cineva nu ar dori ceva performant.

delfinas
Specialist certificat
Unii bătrâni refuză tehnologia, le e greu sa învețe să o folosească. Așa cum s au descurcat până acum fara smartphone, viața nu le va fi mai tristă, de acum încolo, fara să dea cu degetul pe un ecran. Repet, fiecare alege telefonul în funcție de necesitățile SALE. Ai zis că sa nu ne referim la performanțe, dar ce ai exprimat tu se cam încadrează la performanțe. Hai sa ne gândim la niste întrebări mai interesante și mai exacte, care să aducă plus valoare comunității, sa fie de folos și altora.

Vio73
Campion certificat
Telefonul este un rău necesar, iar fiecare dintre noi are un mod propriu de utilizare, care diferă de la persoană la persoană.