anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care credeți că este cel mai slab telefon din oferta Orange?

teacher_
#StarMember
Am văzut diverse discuții despre cele mai bune telefoane. Vreau să îmi spuneți, in masura in care știți, care este cel mai slab telefon din oferta Orange? Nu mă refer la cele cu tastatură, ci la cele cât de cât Smart, care să aibă și procesor. Am niste puncte acumulate prin Prepay, as vrea sa-i iau unul mamei cu bani putini și vreau să știu ce să evit.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
In opinia mea cel mai slab mobil din oferta Orange care ar putea fi incadrat in categoria smart este Orange Rise 34 4GB Black. Are camera pricipala de 2MP si cea frontala de 0.3 MP, memorie RAM 512 si spatiu de stocare 4 GB. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=Price&from=0&size=12&filter=Cuabonament1

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

FaraUnID
Campion certificat
Slab este un termen relativ. Un produs slab pentru tine poate fi produsul ideal pentru altcineva. Si telefoanele cu tastatura au procesor sau mai bine spus parte hardware si parte software. Mai bine spune-ne care este bugetul tau alocat achizitiei pentru a restrange putin lista.

Laura_cio
Senior
Mie nu îmi place Motorola. Are un ecran cu performante slabe, camera foto lenta și autonomia bateriei slaba, toată ziua se închidea și se deschidea singur.

Neaplicabil
@Laura, stiu ca intrebarea se refera exclusiv la telefoanele din oferta Orange (si momentan daca nu ma insel e doar unul in oferta), dar sa stii ca nu toate modelele de le Motorola sunt asa. Eu de exemplu am un Moto M, si tine bateria de rupe. Cu o singura conditie (si asta e super importanta): sa-l incarci cu accesoriile cu care iti vine in cutie! Am vorbit foarte mult cu baietii de la Motorola, pentru ca la un moment dat am avut si eu o problema cu telefonul meu, si mi-au dat o solutie de recalibrare a bateriei (aparent exista asa ceva chiar si la tel cu baterii pe Litiu). Acuma, daca bateria e damaged, n-o mai scoti la capat cu nicio calibrare. Dar daca nu e, si in cazul meu n-a fost, acea calibrare poate face diferenta intre a ti se inchide telefonul in 5 minute de la 40%, fara sa faci nimic pe el, si a te tine inca juma' de zi. Cat despre ecran, nu stiu, al meu se vede bine. Nu excelent. Nu e vreun AMOLED. Dar se vede bine. E un IPS, asa ca n-am asteptari foarte mari de la el. :)) Acuma, problema cu inchisul si deschisul singur...aia se poate sa fie si o problema de soft (asa cum se poate sa fie si de baterie). Eu unul n-am patit asa ceva. La mine, cand se inchidea, se inchidea de tot. :)) Nu-l mai porneai nici cu slujbe. Dar da, cum am zis, conteaza mult cu ce il incarci si cum il folosesti.

Neaplicabil
@teacher_ Ca idee generala, cand un produs e foarte ieftin (sau gratuit), sansele sunt destul de mari sa nu fie ceva de calitate. Asta nu inseamna ca tot ce e scump e si calitativ. Dar in general, cand e ATAT de ieftin, nu prea ai la ce sa te astepti. Uitandu-ma in Orange Shop, telefonul asta, de exemplu, as zice ca e de evitat: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-rise-34-4gb-black#p2 Si in general telefoanele brand-uite "Orange" (Orange nu face telefoane, deci, ca si Vodafone, sunt telefoane facute de altii si brand-uite Orange). De asemenea, ca idee generala, incearca sa gasesti un telefon ieftin, dar de la un brand mai renumit (de exemplu HTC, Nokia, Huawei, Samsung, dar in general Samsung-urile sunt un picut mai scumpe). Mai pe scurt, ce poti sa faci este asa: 1. intri pe Orange Shop si dai sortare dupa pret ascendent. 2. scoti din calcul telefoanele cu tastatura mecanica 3. eviti telefoanele cu brand Orange. 4. vezi cu ce optiuni ramai 5. o alegi pe cea care ti se potriveste. Dupa ce ai facut filtrarea asta, ar trebui sa ramai cu cateva modele din care sa alegi. Dupa aia, daca mai ai intrebari, putem sa incercam sa te ajutam punctual si concret, pe modelul/modelele pe care le ai in vedere pentru achizitie.

Miha_Z
#StarMember
In opinia mea cel mai slab mobil din oferta Orange care ar putea fi incadrat in categoria smart este Orange Rise 34 4GB Black. Are camera pricipala de 2MP si cea frontala de 0.3 MP, memorie RAM 512 si spatiu de stocare 4 GB. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=Price&from=0&size=12&filter=Cuabonament1

Razvan
#StarMember
Telefoanele Alcatel făcute sub brandul Orange, asta în categoria smartphone-uri lor.

FaraUnID
Campion certificat
La 512MB de RAM telefonul ala se misca precum melcul in afara localitatii. Daca ne raportam la un smartphone si la cat de mult au evoluat aplicatiile, in ziua de astazi fara un minim de 2GB de RAM si un minim 8 GB memorie interna (ajutata de un card de memorie) nu prea se poate numi smartphone.

Anonim
Neaplicabil
Cred că dacă e pentru o persoană dragă ție, ar trebui să mărești bugetul și să îi cumperi un telefon care să "ducă" o zi întreagă, să aibă ecran destul de mare, să nu se blocheze când ți-e lumea mai dragă și să fie de la o firmă cât de cât cunoscută. Dacă ne comunici bugetul, putem să îți dăm sfaturi precise.

Vio73
#StarMember
Din ce am studiat eu, cred că acesta: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-rise-34-4gb-black Are doar 512 MB ram, 4 GB memorie totală, camere de 2 Mbp, respectiv 0,3, diagonala de 4 inci, etc. Mai este unul (Rise 31), parcă mai slab, dar nu este pe stoc.

Jay
Campion certificat
Si eu m-am uitat de-a lungul timpului la telefoane smart pentru mama, desi a testat unul de la mine si, mai avea un pic si plangea ca vrea telefonul ei cu butoane inapoi.. asa ca m-am gandit, ca nu am de ce sa ma uit la un telefon scump, ci la unul pe care sa se poata instala whatsapp.. ar fi singurul motiv pentru care ar merita sa treaca la un smart, avand in vedere reticenta ei... Si mie, cele sub brandul Orange mi s-au parut cele mai slabute.. n-am mai verificat recent, pentru ca am zis sa ma uit din nou, aproape de expirarea abonamentelor..

Romeo_
Senior certificat
Eu zic sa mergi pe un brand de top fiind vorba de Mama ta,dar preventiv pune si protectie de sticla pt display, husa fata-spate 😉

FaraUnID
Campion certificat
Brand-urile de top costa! In principiu pretul pentru un "brand" de top este cu 20% - 30% mai mare decat in cazul unui no name. Tocami am aruncat un ochi prin magazinul online Orange pentru ca intamplarea face sa fiu si eu interesat de un telefon pentru mama si am vazut ca modelul Alcatel 1X 2019 Pebble https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/alcatel-1x-2019-16gb-pebble-blue pare sa fie alegerea corecta pentru o persoana in varsta dar care este cat-de-cat pasionata de Facebook, WhatsApp, Youtube. In functie de buget si Xiaomi Redmi 7 https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-redmi-7-32gb-dual-sim-black ar fi o varianta de luat in calcul.

Hurricane
Junior entuziast
Dupa parerea mea la un pret rezonabil ai putea sa ii iei un Huawei.. pret rezonabil si raport calitate foarte bun 🙂

Ascary
Campion certificat
Telefoane slabe sunt multe,acum depinde de fiecare ce intelege din asta. Pentru mine un telefon cu doar 2-3 Giga de Ram e un telefon slab in sensul ca nu poate duce multitudinea de aplicatii pe care le folosesc in afara de cele native. Pentru un altul,chiar si un telefon cu butoane ,pentru voce si SMS-uri poate fi bun,iar aici factorul determinant este cat de mult tine bateria.