anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand o sa intram in posesia telefoanelor comandate Iphone 14 pro max?

Al1
Explorator

Comanda data in ziua lansarii precomenzii la orange 09.09 - pana in ziua de azi 01.10 nicio informatie. Suni la ei ca nu pot da informatii. Peste tot a inceput livrarea lor, ba mai mult incepe si alt val de comenzi si vin pe 14.10. Deci o informatie corecta ni se poate furniza si noua? 

227 Răspunsuri 227

FLo1
#StarMember

@Al1 : Îmi amintesc doar optimismul tău inițial: "eu zic sa te mai interesezi ce inseamna o precomanda. De azi multi care au dat precomanda la emag, flanco, altex au si primit mesaj ca azi urmeaza sa livreze. Este primul an cand suntem in primul val de livrari". 

Recomandare: încearcă acolo unde livrarea se face la termenul stabilit. Succes.

Situația este identică cu cea de anul trecut. Unii au primit la timp telefonul, pe criterii știute doar de ORO, alții nu au mai primit deloc după cum s-a mai scris prin comunitate. Ai putea apela la o sesizare la ORO și dacă răspunsul te nemulțumește să poți continua demersurile la autoritatea competentă. 

Iar sa sun la ei am facut asta nu sunt oameni deloc pregatiti ofera informatii eronate. Unul zice ceva, altul altceva….

FLo1
#StarMember

@Al1 : Să înțeleg că ai pierdut ”primul val de livrări”? Sau poate unii s-au lăsat duși de.... ”val”? Eu sunt răbdător din fire, așadar aștept primele tale impresii în urma concretizării precomenzii lansate. ....dacă vor mai exista.

Al1
Explorator

Anul trecut am primit mai repede desi nu am prins primul val din cauza unei angajate. O sa astept ca primesc pret mai bun fata de ce este acum pe piata si se merita asteptarea. Doar ca nu inteleg de ce nu pun un termen cum au pus sau sa zica dupa data X primim altele si le onoram… simplu 

BogdanFF
Junior entuziast

Ce culoare ai comandat? Am auzit de clienți cine au comandat negru și au primit deja. Eu cu mov sunt încă in așteptare…

Deep purple de 128 gb 

BogdanFF
Junior entuziast

Ca mine… 

BogdanFF
Junior entuziast

Tot n-ai primit?

Nu. Tu? Am primit mesaj ca se prelungeste comanda cu inca 30 de zile e automat. In rest nicio informatie

BogdanFF
Junior entuziast

Nu! Dar am scris cam 10 mailuri, și acum se întâmpla ceva pentru că “situatia prezentata este in atentia colegilor din Departamentul de Reclamatii”…sper ca sa le primi in 2-3 săptămâni. 

Am vorbit eu mai devreme si au zis ca nu au stoc din 21.08. Nu stiu cand revine si cand am intrebat cum am fost onorate comenzile. Unii au primit unii nu.. au zis ca nu au informatii…. Si tot imi spun ca difere comenziile online cu cele fizice dar fac o mare eroare este o precomandata lansata chiar in ziua respectiva. In fine, avem de asteptat

FLo1
#StarMember

@Al1 : Eu când te-am sfătuit să nu te încrezi în "precomandă" am știut de ce. Dar indiferent de decizie, faptul e consumat. Sper totuși să-ți găsești o "sursă" de livrare cu stoc real. Că de povești e ....

Anonim
Neaplicabil

La alti retaileri clientii si-au primit telefoanele. Au avut prioritate comenzile achitate cu cardul, nu cash. 🙂