anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când binevoiește Orange sa onoreze precomenzile pentru iPhone 14 pro?

Tecky1
Junior

Aveți idee când binevoiește Orange sa onoreze precomenzile pentru iPhone 14 pro făcute în 09.09.2022???? Așa ceva nu am mai întâlnit. Neimplicare și proastă organizare. Precomanda făcută în Orange shop.. De 3 luni.. Si telefoanele nu mai ajung. Este vorba de un 14 pro max și un 14 pro. A ajuns telefonul în Orange shop la precomenzi făcute de voi?????

11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Din cate stiu, problema lui iPhone 14 Pro (si Pro Max) este una generala. Si nu e specifica Orange-ului. E o problema de stocuri.

Deci...ori mai astepti sa apara (la Altex apare pe la inceputul lui Ianuarie 2023), ooori, anulezi comanda si incerci in alta parte.

Dar vad ca si in alte parti e la fel. Precomanda, sau lipsa stoc.

Client Orange

Am înțeles! Deci anul asta nu sunt șanse.. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Putin probabil... Pana acum, Altex-ul e singurul care ofera cat de cat un termen de aprovizionare. Dar chiar si asa, se poate modifica. 

Am gasit varianta de 1TB la iStyle. Dar pretul...e pe masura. Restul modelelor doar la precomanda.

Client Orange

Dar nu înțeleg unde se rupe lanțul.. Nu fabrica Apple cate cereri au? 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da. E o problema cu fabricarea lor in China. Uite aici un articol care explica mai pe larg situatia.

Client Orange

Mulțumesc!! Apare iPhone 15 pro până intrăm în posesia iPhone 14 pro..

Flo_3
Junior entuziast

Anul trecut a fost exact aceeasi poveste cu iPhone 13 Pro Max; la Altex si alti retaileri primeai o data specifica cand iti va ajunge precomanda, iar la Orange nu primeai nimic. Eu zic ca pe langa problema din China e si incompetenta Orange la mijloc. Am facut precomanda in ziua in care s-au deschis si inca nu am primit nicio veste, doar 3 mesaje despre prelungirea precomenzii cu 30 de zile. Dupa 10 ani cu ei imi lasa un gust foarte amar toata situatia asta.

10 ani de Oramge? Hmmm.. Eu am 22 de ani în Orange și comportamentul acestei companii este unul infect. Eu nici macar SMS că s-au prelungit precomenzile nu am primit. Deja se împlinesc 3 luni de la precomandă și speranțe sa vina telefonul nu exista.. Am o mare greata de aceasta incompetență. Un operator cu atât de mare renume nu este in stare sa onoreze niste precomenzi. Zici că le dau clienților pe gratis. Te face sa te simți dator că insiști pentru precomanda ta. Te mai și cearta vânzătorii din Orange shop că ai tupeu să întrebi de precomanda,

Sunt de acord, de fiecare data cand intrebam de statusul comenzii, ori imi dadea seen la mesaj, ori imi raspundea sec, ori era revoltata ca dc intreb. Inca imi astept comanda data in 03.10 :// 

Utilizatornou1
Începător

Buna.

am facut si eu precomanda de curand si sunt interesata daca ti s-a livrat telefonul sa stiu cam la ce termen ma astept. Merci

Hmmm.. dezastru.. am făcut precomanda in prima zi cand a început sa se faca precomenzi. Un iphone 14 pro max si un iphone 14 pro. Pro max a venit înainte de craciun si pro inca nu a ajuns.. asa ca sa te înarmezi cu răbdare.