anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Avertisment Apple pentru utilizatori iPhone seria 11

FaraUnID
Campion certificat

Expertul in securitate Brian Krebs https://krebsonsecurity.com/2019/12/the-iphone-11-pros-location-data-puzzler/ a dezvaluit ca iPhone-urile din seria 11 cauta informatii despre locatia utilizatorilor chiar si atunci cand acestia au schimbat setarile telefoanelor pentru a nu permite astfel de actiuni, scrie Forbes pe pagina https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2019/12/07/apple-iphone-11-pro-max-upgrade-privacy-security-ios-13-update/

Initial, Apple a dezvaluit ca procesul e normal, insa intr-un comunicat transmis TechCrunch https://techcrunch.com/2019/12/05/apple-ultra-wideband-newer-iphones-location/, compania a recunoscut ca exista o problema si ca va fi remediata cu urmatoarea actualizare.

https://www.youtube.com/watch?v=37_3hd_SK24

Compania a sustinut ca actiunea se datoreaza chipurilor Ultra. “Tehnologia Ultra wideband e o tehnologie standard in industrie si trebuie sa tina cont de cerintele de reglementare internationale ce necesita ca cipul sa fie inchis in anumite locatii,” au declarat reprezentantii Apple intr-un comunicat.

“iOS foloseste Location Services pentru a determina daca un iPhone e in aceste locatii interzise pentru a putea dezactiva ultra wideband, in conformitate cu reglementarile.”

“Gestionarea conformitatii ultra wideband si datelor de locatie se realizeaza in totalitate pe dispozitiv si Apple nu strange datele de locatie ale utilizatorilor.”

Dupa aceasta declaratie, in care Apple sustinea ca doar urmeaza reglementarile internationale, compania sustine acum ca va permite aceste verificari de locatie sa fie dezactivitate cu urmatoarea actualizare iOS.

Sursa - https://www.digi-world.tv/stiri/digital-tech/apple-emite-un-avertisment-pentru-milioane-de-utilizatori-iphone-ce-a-recunoscut-compania-27074

6 Răspunsuri 6

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FaraUnId mulțumim mult pentru informații, ca de obicei ne ții la curent cu ultimele noutăți din industrie :) Eu sunt foarte mulțumită de modelul pe care îl am acum (Xs) și mai mult ca sigur o să sar cel puțin o generație, vedem ce mai apare și cu ce surprize incluse.

FaraUnID
Campion certificat
Eu am pierdut sirul gafelor marca Apple atat pe partea de hardware cat si pe partea de software: - Telefoane cu probleme de semnal gratie unei erori de design; - Telefoane blocate remote pe motiv ca s-a intervenit in ele in unitati service neautorizate de catre companie; - Performante incetinite in mod intetionat pe modele mai vechi, printr-un update astfel incat noile modele sa para ca fiind mult mai rapide si mai performante; - Telefoane care se blocau efectiv in momentul in care utilizatorul primea un sms cu nu-stiu-ce caractere speciale;

Romeo_
Senior certificat
Multumim pt informatie, FaraUnId! Folosesc de 5 ani jumatate iphone-ul, am avut intai 5S, acum am SE, dar nu am avut probleme din cele descrise de tine, cred ca am avut noroc .Cat despre iphone 11 ma batea gandul sa imi cumpar dar, facand o comparatie cu XS, e mai slab la rezolutie, acum ca a zis si Mihaela ca e multumita de el cred ca stiu urmatoarea mea alegere. Multumesc, MihaelaC!

teacher_
#StarMember
Deci s-a facut scandal la Huawei, dar nici Apple nu sunt mai breji. oricum, e bine ca au recunoscut.

Razvan
#StarMember
@faraunid, referitor la "Telefoane care se blocau efectiv in momentul in care utilizatorul primea un sms cu nu-stiu-ce caractere speciale", am făcut o gluma și am trimis pe Facebook și whats app acel caracter și efectiv a blocat telefoanele. Cu greu au reușit sa le rezolve, ștergând online pe desktop mesajul respectiv.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Romeo cu mare plăcere, chiar sunt foarte mulțumită de el, acum depinde și ceea ce îți dorești tu de la un telefon. Mult succes!