anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apple watch 7 blocat la proprietar

Cristian6
Junior

Salutare. Am achiziționat online de pe www.orange.ro un Apple watch 7 și in momentul in care am vrut sa îl împerechez cu iPhone mi-a cerut id Apple și parola cu mesajul blocat la proprietar. Mi se pare incredibil. Ma simt înșelat. E ca și cum as fi cumpărat un produs SH, furat. Cum este posibil așa ceva? Sunt client de 10 ani orange dar așa ceva nu am mai auzit și pățit. 

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut Cristi,

Bine ai venit in Comunitate!

Nu mi-e foarte clar de ce crezi ca problema ar fi la Orange, dar poate imi scapa ceva. Din cate stiu, blocarea unui echipament de genul asta, se poate face folosind functia Find My, functie implementata de Apple, si legata de contul tau Apple (Apple ID). Operatorul nu prea are niciun control aici.

Recomandarea mea ar fi sa iei legatura cu Apple Support sunand la numarele ‭0800 894 847‬ sau 0800 400 138. Au suport si in limba Romana.

Mult succes! 🙂 Sa ne spui daca ai reusit.

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Multumesc. Știu ca sunt foarte profi cei de la Apple, doar ca timpul de așteptare nu e tocmai friendly.

Depinde si cand suni... Incearca sa suni de dimineata, la inceperea programului. Ai sanse mai mari.

Ultima data imi amintesc ca n-am avut de asteptat decat vreo 3-4 minute. N-am stat mult. Dar...da, depinde, in functie de numarul de apeluri si de numarul de consultanti disponibili in perioada respectiva.

Client Orange

Buna dimineața! In aceasta dimineața am primit mesaj pe mail de la Apple support ca cererea mea a fost aprobată și ca IDul a fost resetat și poate fi adăugat un nou ID Apple. Nu știu încă dacă au avut confirmări de la Orange sau a fost suficientă cererea însoțită de factura. Va Multumesc tuturor. O zi buna va doresc.

Neata Cristi!

Foarte bine! 😄

Mersi frumos de confirmare. O zi minunata si tie! Sa te bucuri de noul tau Apple Watch cat mai mult timp! 🙂

Client Orange

arsradu
#StarMember

Ar putea...dar eu as pastra-o ca pe o ultima solutie. Cu toate astea, cred ca se va rezolva amiabil pana atunci. Cel putin, asa sper. :))

Client Orange