anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Allview Soul X7 Pro. Ai grija pe ce dai banii!!

RecenziiPeBune
Explorator entuziast

Am folosit Allview Soul X7 Pro si consider ca in acest buget exista oferte mai atractive.

 

Incep cu lucrurile bune, arata bine si este construit din materiale de calitate, sticla fata si spate. Butonul de pornire si aranjamentul camerelor au accente auriu colorate si arata bine. Un alt avantaj il reprezinta bateria care, ajutata de procesorul mai putin performant, tine fara probleme o zi de utilizare intensa. In plus, se incarca destul de repede, suportand incarcare rapida la 18w.

 

Pentru ca am spus mai sus de procesor, este cel mai slab din acest buget. Mama mea detine Xiaomi Mi A3, sora mea Mi A2, iar eu am mai folosit Redmi Note 8 Pro si Motorola G8 Power, toate descurcandu-se mult mai bine atat in utilizarea de zi cu zi, cat si in jocuri. Mi se pare gresit modul in care procesorul este promovat pe acest telefon, deoarece performanta acestuia este specifica modelelor de maxim 600 lei.

 

Un alt aspect care m-a dezamagit a fost camera. Din nou, mentionez ca o compar cu a unor telefoane de sub 1000 lei. Telefonul are probleme in a focaliza, nivelul detaliilor este foarte slab, camera cu unghi ultra-larg este intunecata si lipsita de detalii, iar filmarea video nu poate fi folosita. Pentru prima data pot spune de un telefon ca face poze ce nu pot fi distribuite nici macar pe retelele de socializare.

 

In rest, senzorul de amprenta merge bine, dar recunoasterea faciala nu mi-a recunoscut fata. Motorasul de vibratie vine cu o singura setare si nu-l poti modifica, insa e ok. Ecranul este specific bugetului. Telefonul din pacate vine cu Android 9 in loc de Android 10.

 

In concluzie, mi-as dori sa pot recomanda un telefon al unei companii romanesti, dar, din pacate, este vizibil in urma oricarei alte oferte din acest buget. Telefoanele de buget au devenit tot mai bune si multe persoane nici n-au nevoie de mai mult, insa Soul X7 Pro nu este unul dintre ele.

Mai multe detalii despre telefon veti gasi pe canalul de YouTube Recenzii Pe Bune.

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Mai avem de învățat.. :) Ma bucur ca se mai produce ceva totusi in Romania.. poate au și ei segmentul lor.. desi, daca e slăbuț si, prețul spune altceva..

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Eu m-as bucura daca s-ar produce ceva competitiv, cat de cat.. Ar fi incredibil sa vedem o companie romaneasca la aceeasi masa cu Samsung, Apple, sau macar cu Nokia si Motorola.. Avand in vedere camera si performanta, as situa telefonul la maxim 600 lei.

Vio73
#StarMember
Mulțumim de prezentare! Nu vreau să fiu categoric, dar nu mă mai uit demult la așa ceva. Există alte brand-uri care merită luate în calcul. Am avut câteva experiențe destul de neplăcute cu marca asta și chiar nu mai vreau să experimentez pe timpul și banii mei. Dacă sunt doritori, e treaba lor!

Razvan
#StarMember
Nu se produce nimic în România, este luat de la chinezi ieftin, se pune soft romanesc peste el și apoi sa te ții cu el, nu merge, garanție, îl repară, circul continuă și dacă ai noroc îți dă negație, într-un cuvânt nici gratis nu l-aș folosi, darămite să mai dau bani pe el.

Vio73
#StarMember
Cred că se aduc piese și se asamblează la noi. Nu asta este problema, ci fiabilitatea lor! Poate că unele funcționează, dar eu nu prea am dat de așa ceva.

FaraUnID
Campion certificat
Asa cum a mentionat si @Razvan, produsele Allview sunt niste chinezarii de mana a 7-a rebranduite si adaptate pentru piata de la noi. Ca dovada sta faptul ca in cele mai multe cazuri, aceste produse nu beneficiaza de piese aftermarket. Daca aveti nesansa sa trimiteti un Allview in service, pe garantie, cel mai probabil va fi reparat prin canibalism, adica cu piese SH provenite din alte telefoane Allview stricate si care nu puteau fi reparate sau reparatia era extrem de costisitoare si au fost declarate dauna totala. Din acest motiv Allview prefera sa inlocuiasca extrem de multe produsele defecte si aflate in garantie, in loc sa le repare - pentru ca nu au piese de schimb pentru ele! Plus ca nici operatorii telecom (atat cei de la noi cat si cei din afara) nu prea se inghesuie sa adauge in protofoliu de telefoane aflate in oferta produse marca Allview. Cam ce va spune voua acest aspect, legat de fibilitatea produselor Allview?

Miha_Z
#StarMember
Si eu m-as fi bucurat ca firmele romanesti sa faca produse de calitate si care sa se ridice la nivelul asteptarilor. Si in cazul acestui brand mai au de lucrat la raportul calitate- pret.