anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Alcatel 2019

GhP
Junior
Alcatel 2019 este un telefon dedicat persoanelor fără îndemânare.
Cum pot efectua un apel ușor pentru orice Contact din agendă?
Manualul descrie o procedură dificilă care necesită apăsarea pe 10-11 taste diferite. Extrem de laborios.
Atenție: Alocarea de numere pe taste este limitată la 9 contacte. În plus, căutarea cu literele de pe taste este de evitat dacă se poate.
Merci
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Daca apesi odata arata contactul,daca tii apasat ,apeleaza.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Felicitări pentru curaj!.. Eu n-am avut niciodată acest brand, am vazut la o prietena și l-am ocolit mereu.. Pentru persoanele fără îndemânare, ar fi fost mai recomandat un Nokia sau Samsung.. am cumpărat destule încât sa realizez ca sunt niște telefoane foarte intuitive.. dupa parerea mea..

GhP
Junior
Persoana suferă de un ușor Parkinson și nu poate folosi touch-smart.

FLo1
#StarMember
@Jay: eu sunt mai "neindemanatic". Dovada ca am avut doar "Nokia sau samsung". :)) @GhP: Alcatelul intotdeauna a avut modele cu taste mai mari. Exista si alte modele cu taste mari si destul de simple ca meniu. Depinde ce intereseaza. Pentru "speed dial" normal ca nu ai decat 9: alocate cifrelor de la 1....9.

Jay
Campion certificat
Telefoanele pe care le-am menționat sunt clasice.. cu butoane.. le folosesc părinții mei.. care nu sunt interesați de internet și alte aplicații foarte folosite acum.. Teoretic ar trebui sa meargă intrând în meniu, pe agenda și apoi pe numele persoanei care trebuie apelata.. Daca este grea căutarea după litere, cred ca butonul de meniu, poate fi folosit și pentru a merge în sus sau in jos prin agenda.. ai incercat?.. Vad ca este destul de mare butonul, poate merge folosit și ca sageata sus/jos.. Nu stiu daca este vorba de același telefon, dar, eu am găsit ca si pasi: meniu - agenda (contacte) - alegere persoană - optiuni - selecție apelare.. Cred ca ar trebui încercat sa vezi daca după ce alegi persoana nu merge sa apesi direct tasta de apelare..

Ascary
Campion certificat
Daca apesi odata arata contactul,daca tii apasat ,apeleaza.

FLo1
#StarMember
Am "butonat" acel model de telefon. Se pare ca multi pensionari il folosesc, mai ales daca n-au grija internetului. Punctul forte a fost: display cu scris mare si taste mari. Totusi inregistrari, editari sunt putin mai dificile comparativ cu un meniu de nokia antic.

FLo1
#StarMember
@GhP: apasand butonul de OK iti afiseaza agenda. Contactul il poti selecta mai repede prin litera asociata (ex: "4" pentru "GhP"). Daca apesi direct tasta verde ai acces la ultimele contacte apelate/apeluri primite.

Trixen_old
Cunoscător
In primul rand ma bucur ca problema si-a gasit o solutie. Am decis sa scriu doar pentru ca primul meu telefon a fost un Alcatel One Touch Easy cu cartela prepay de la Dialog (https://www.gsmarena.com/alcatel_ot_easy_hf-33.php insa pe gri), in 1998... inca functioneaza telefonul si abia de vreo 4 ani am renuntat la el. Apoi am vazut un Alcatel One Touch 311 (https://www.gsmarena.com/alcatel_ot_311-285.php) care a "zburat" de la etajul 8 si, dupa ce a fost lipit/bandajat cu banda izolatoare a continuat sa functioneze. Cel putin pe vremuri, Alcatel facea niste telefoane minunate care au facut istorie! Nu m-am mai atins de telefoane Alcatel in ultimii ani, insa sunt sentimental in ceea ce le priveste si sunt convins ca la capitolul telefoane clasice este foarte greu sa concurezi cu ei 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Celebrele tancuri Alcatel in care bateriile clasice AA, trei la numar, (sau LR6) tineau loc de acumulator. Daca scapai un asemena telefon din mana, riscai sa spargi asfaltul! Feeling old?

FLo1
#StarMember
Batranii spun ca apa trece si spun ca pietrele rămân, Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru glob bătrân. Că Alcatel, oricat de tare ca Nokia a cam disparut Iar curgatoare precum apa alte modele au apărut. . Vor trece ele-ncet cu vremea, mai devreme, mai tarziu, Indiferent de al lor nume, pe care nici nu le mai stiu. C-o fi Samsung, Huawei sau altă marcă cu renume Cum apar, după o vreme, rămân de ele doar postume. . Și-n urma lor doar noi mai trecem, mai mult ca utilizatori Și-alegem fel de fel de nume, asemeni unui buchet cu flori. Dar va veni si vremea noastră când la triaj ne vor sorta Acceptandu-ne destinul pe care viața ni-l va da.

Ascary
Campion certificat
"Huawei sau altă marcă cu renume"...serios?! :))) De cand e Huawei o marca cu renume? E foarte popular, e adevarat, insa cam atat :) ___________________ Pentru versuri...big like 🙂

FLo1
#StarMember
@Ascary: de cand multora din Comunitate nu le place Samsung sau altceva si ridica in slăvi Huawei-ul. Am incercat sa fiu... echidistant 🙂

Neaplicabil
Imi scapă numele modelului, Nokia cu antenuta, dar tin minte foarte bine ca ținea 3 săptămâni încărcat si ca spărgeam nuci si alune cu el. Singurul folosit in dispecerat pentru ca bătea semnalul pe munte . Nici un alt telefon modern nu avea semnal unde aveau acelea . Ceva cu 5000 si ceva . Nokia .

Diana
Cunoscător
@Noah Nokia 5110 , detin unul in colectia de Nokia si unul slide 6600