anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achiziționare Huawei ? DA/ NU

Lua_ono
Junior
Avand in vedere toate schimbarile care se produc, credeti ca are rost sa mai achizionez un telefon Huawei?
22 Răspunsuri 22

Jay
Campion certificat
Intrebarea asta mi-am pus-o si eu... depinde cat timp ai de gând sa-l folosesti... Pentru ca va mai dura ceva până vor fi definitivate aceste schimbări si poate ai nevoie de telefon... Eu ma bucur ca mai este până la expirarea perioadei minime contractuale tot pentru ca m-am gândit la schimbările care se produc momentan...

Pastilchen
Explorator
Din punctul meu de vedere, nu. Sunt convinsă că și Huawei are performanțe care-l recomandă, dar nu l-aș achiziționa. (Despre achiziționare e vorba, nu?!?)

svetalex
Senior certificat
Bună. Personal dețin un Huawei Mate 10 lite și sunt destul de mulțumită de acest telefon. Înainte am avut Huawei P8 lite, care m-a determinat să merg pe aceeași marcă 🙂 Dacă sunteți îngrijorați de modificările ce vor avea loc din august 2019 cu privire la acest brand, vă recomand să citiți subiectul intens dezbătut în comunitate https://comunitate.orange.ro/questions/1986631-intampla-posesorii-actuali-huawei-urma-interzicerii-accesului-serviciile-google

Vio73
#StarMember
Eu mi-aș lua, pentru că am văzut că nu ar fi probleme deocamdată. Oricum, nu cu modelele care sunt deja în piață.

Romeo_
Senior certificat
Eu as merge pe Samsung / Iphone...sunt putin mai sigure si sunt in topul pietei

Laura_cio
Senior
Despre ce modificări vorbiți?

Jay
Campion certificat
Laura, daca ma uit acum la răspunsuri, cred ca multi s-au gândit la problema intens discutată cu ei, eu m-am gândit la alte modificari.. gen trecerea la 5G.. oricum răspunsul meu rămâne valabil.. însă, cred ca cel care a întrebat se gândea la problema cu Huawei si Google..

TheSpecialist
Maestru
Categoric, da. Toata gălăgia asta cu Google vs Trump are un scop mult mai perfid și înțeles doar de protagoniștii lui, nu cred ca va fi o restricție pe piața europeană. Și Google și Huawei au interes sa vândă produsele lor. Trump de la anul poate sau nu sa mai fie președintele SUA, Google și Huawei vor mai fi cu siguranță.

FaraUnID
Campion certificat
Da, merita pentru ca modelele deja lansate pe piata nu vor fi afectate pe termen scurt de acest "razboi economico-diplomatic". Detin un Huawei care a primit upgrade la Android 9 dupa ce a inceput acest "scandal" iar zilele trecute am primit un pachet nou de update-uri ce ingloba unele corectii de securitate Google. Spre deosebire de alti producatori de top la care cca 30% din pretul telefonu este dat de brand-ul in sine, in cazul Huawei consider faptul ca raportul pret - calitate - performanta este unul corect.

Razvan
#StarMember
Da, merita sa iei un telefon premium la un preț decent. Luna aceasta, Huawei oferă 12 luni garanție de înlocuire a ecranului pentru gama P30.

Ascary
Campion certificat
Cumparati-va liniștiți Huawei. Conform proverbului nu mor caii când vor câinii nici Huawei n-o să dispară că așa vrea un președinte.

Danutza
Junior
Părerea mea este ca da ..și eu dețin un Huawei Mate 20 Pro și am primit versiunea Android 9, telefoanele lansate înaintea scandalului nu sunt afectate, cel puțin deocamdată.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Eu detin un telefon Huawei Mate 10 lite si sunt multumita. Daca as schimba telefonul as merge pe aceeasi marca, in ciuda betelor impuse de Trump. Cred ca pana la urma se va ajunge la o intelegere si toate vor reveni la normal.

Miha_Z
#StarMember
Daca tu esti fan Huawei si-ti doresti sa achizitionezi un mobil de la aceasta firma, atunci fa-o fara regrete.