anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achiziție Xiaomi 11T pro fara avans

CosminSky92
Începător
Buna ziua! Sunt utilizator orange de 9 luni, as vrea sa stiu daca pot lua un Xiaomi 11T pro ( fara avans ) cu prelungire abonament pe inca 2 ani. Sau in rate, daca se poate bineinteles. Momentan am abonamentul de 20€ . Multumesc anticipat!
5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember
Pentru rate ai nevoie de vechime de minim 18 luni (vechime in retea, nu de la activarea celui curent). Eu am aluat acum aproape 2 ani un telefon dupa ce prelungisem abonamentul si n-am platit avans (Huawei Nova 5T, pret final platibil aproximativ 1.200 lei). Probabil la tine va fi varianta maririi abonamentului, dar va trebui sa vorbesti cu un consultant daca poti sau nu (si va trebui sa te decizi daca merita suplimentul de bani la abonament).

delfinas
#StarMember
CosminSky92 , bun venit in Comunitate!!! In mod normal, poti lua un telefon in rate doar daca ai o vechime de minim 18 luni ca abonat Orange. DETALII: https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-13628

And04
Senior
Salutare, @CosminSky92 Asa cum au raspuns si ceilalti, trebuie o vechime de minim 18 luni. Mai multe informatii despre achizitia unui telefon in rate, ai aici: https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/ Poti lua insa legatura si cu un operator, poate iti poate clarifica mai bine anumite aspecte. Toate cele bune!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Poti lua in rate, fara avans si fara abonament. Cu un card de credit Orange Money. Mai multe detalii aici: https://www.orange.ro/money/
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Incearca sa folosesti punctele oty detinute si sa cumperi telefonul din magazinul online pentru triplare prin prelungirea abonamentului cu 24 luni.