Salut! Am facut o simulare in magazinul online, deoarece va trebui sa-mi iau un telefon, in curand. In principiu un Samsung dual-sim si, am setat caracteristicile sa pot micsora lista. Asa am observat ca telefoanele 5G sunt doar single sim. Sa inteleg ca, 5G si dual-sim, nu sunt compatibile? Multumesc!
E o strategie de marketing, câte o pătrațică de ciocolata pe zi. Dacă lansezi telefoane 5G și dualsim vinzi 10 bucăți. Dacă lansezi telefoane doar 5G vinzi 8 bucăți, iar dacă după aceea mai pui și dualsim pe ele, mai vinzi încă 6 bucăți. 8 cu 6 înseamnă ma mult decat de 10. $$$$
Momentan, telefoanele Samsung și Xiaomi sunt doar single sim pe 5G. Din ce am citit, doar Huawei Mate 20X 5G ar fi dual sim. În 2020, probabil se vor lansa mai multe telefoane dual sim.
E o strategie de marketing, câte o pătrațică de ciocolata pe zi. Dacă lansezi telefoane 5G și dualsim vinzi 10 bucăți. Dacă lansezi telefoane doar 5G vinzi 8 bucăți, iar dacă după aceea mai pui și dualsim pe ele, mai vinzi încă 6 bucăți. 8 cu 6 înseamnă ma mult decat de 10. $$$$