anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Stiati de pachetul aniversar oferit de Samsung?

Ascary
Campion certificat
Un Note10+ alături de o husă, căștile Galaxy Buds și un ceas Watch Active 2 cu două curele .
9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember

Da, le poți comanda de pe https://www.samsung.com/ro/promotion/mobile-offers-deals/

la un preț de 6199 lei.

Romeo_
Senior certificat
Nu e cam scump pt.Românica noastra? :”(

Vio73
#StarMember
Ieftin ca braga! Nu, nu știam, dar am aflat acum. Mulțumesc!

teacher_
#StarMember
Watch Active mi-a atras atenția, eu sunt puțin pasionat de smartwatch-uri, și îmi place faptul că e destul de finuț, și are multe aplicații care chiar te ajuta. Iar prețul e undeva de mijloc, nu este foarte scump. Doar că eu am circumferința la mana foarte mare, și pot purta doar smartband, in general de la Huawei, sunt singurele care îmi vin, pentru că altfel mi-aș fi luat un Active. Cât despre Note 10 +, am mai precizat părerea mea, este un telefon super, iar dacă au făcut un pachet care poate fi cumpărat, cu atât mai bine.

Razvan
#StarMember
Preturile mi se par un pic cam mari, însă probabil se vor găsi destui mușterii care să cumpere produsele lor.

Anonim
Neaplicabil
Da, știam și NU aș da atât pe acest pachet. E piperat și atât.

TheSpecialist
Maestru
Eu am atins acea "limita critica", în privința prețului pt un telefon, indiferent cât de smart e el. Refuz sa dau mai mult de 1000 euro pe orice telefon, nu contează în ce oferta vine, și cât de util este. Deocamdată "supraviețuiesc" cu un Huawei P20 Pro și prea curând nu o sa îl schimb. Din fericire, am scăpat de febra telefoanelor.

Miha_Z
#StarMember
Nu stiam de oferta. Luna trecuta am achizitionat de la Orange Samsung Note 10+, in rate si folosind si un voucher am ajuns la un pret acceptabil. Nu as fi dat peste 6000 Roni pe acel pachet.

svetalex
Senior certificat
Salariul meu într-o lună este sub această sumă. Pentru nevoile mele actuale și veniturile pe care le am nu aș achiziționa acest telefon... Eu încă visez să îmi iau un Xiaowa Plus E35 :)))) sau ceva similar, care oricum este cam o treime din cât costă Note10+ :)))