anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Stiati ca daca cumperi un smartphone LG K40, LG Q60 sau LG G8s ThinkQ primesti un cadou?

Miha_Z
#StarMember
Cum vi se pare oferta celor de la LG?
Considerati ca aceasta strategie de marketing va duce la cresterea vanzarii mobilelor aflate in oferta?
1 Soluţie acceptată‚

Firefly
Cunoscător
Cu siguranță că nu, cel puțin din punctul meu de vedere. Eu sunt genul de client care se uita exact la produsul pe care îl cauta și apoi la ce primește în plus sau în pachet. Nu cred ca cineva care cauta un telefon bun se va uita mai degrabă la un LG din oferta doar pentru ca primește o boxa cadou, sper.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

teacher_
#StarMember
Eu cred că trebuie să fie la limita, decizia de cumpărare, cu alte telefoane. Poate constitui un factor in cumpărarea unui telefon, dar nu un factor important. Am văzut că mulți apelează la cadouri, bonusuri sau discounturi pentru promovarea vânzărilor, ceea ce e o tactică normala pentru România. Eu personal nu mă dau in vânt după astfel de gadgeturi, prefer sa am stabilitate și eficientă, adică să fie telefonul bun in primul rand. Dacă vine și însoțit de cadou, asta e doar un bonus.

Razvan
#StarMember
Probabil vânzările sunt la minim, au cota de piață redusă și încearcă și ei să mai spele din imaginea pe care și-au creat-o cu produsele anterioare de slabă calitate. Orice bonus e bine venit, stimulează în final concurența, astfel încât și ceilalți producători oferă bonusuri la vânzarea unui nou terminal lansat de curând sau la lichidare de stoc, înainte de lansarea următorului telefon.

Vio73
#StarMember
Știu de oferta aceasta din Magazinul online. https://www.orange.ro/oferte-speciale/?gclid=CjwKCAjw1f_pBRAEEiwApp0JKKmOGnhVVyANCEhWUxWMmuI99N2hppXYyFa7SEnr2rCcilMcNKCwQRoCISkQAvD_BwE Telefoanele Lg sunt unele foarte bune, dar nu prea se vând așa de bine. Ultimul gadget este unul de top, cu dotări comparabile cu oricare dintre alte modele asemănătoare ( are inclusiv procesor Snapdragon 855). Sigur, și celelalte două modele sunt destul de reușite, dar aici depinde și de gusturi. Eu am avut și telefoane Lg și pot spune că stau ceva mai bine la semnal și baterie decât Samsung, dar nu au un design la fel de plăcut. Și prețurile sunt unele care le face mai atractive, dar mulți dintre noi vedem doar Iphone, Samsung și Huawei! Oferta din Magazinul online este pentru a atrage eventualii cumpărători, dar nu știu ce efect are/va avea, pentru că mulți dintre clienți sau potențialii clienți au deja formată o idee despre ce model sau marcă de telefon își doresc!

Jay
Campion certificat
Cred ca fiecare avem niste preferinte si e greu de crezut ca iei un telefon doar pentru un cadou.. Telefoanele nu sunt tocmai ieftine si, daca te gândesti ca il folosesti 2-3 ani, parca nu-ti vine, pentru un trepied, sa risti sa te zgarii pe ochi de oftica, pentru ca l-ai luat... Dacă nu ai o preferință si esti nehotărît intre un LG si alta firma, posibil sa alegi LG, altfel nu cred că-i ajuta prea tare la vânzări, poate daca oferta este "cumperi un LG si primesti încă unul cadou" :D...

Anca07
#StarMember
Eu nu as cumpara un telefon doar pentru cadoul de care vine insotit. As ramane la alegerea unui telefon pe placul meu si care sa se incadreze in bugetul pe care il am, fara sa ma influenteze un cadou care vine cu acel terminal. Atunci cand este ceva oferit gratuit cu un anumit produs, de obicei este o strategie buna de marketing. Unele persoane sunt atrase de aceste cadouri si nu mai tin cont de altceva.

Laura_cio
Senior
Frumos! Și da, consider ca este o strategie buna de marketing pentru creșterea vânzărilor in situațiile de criza. Astfel de oferte au mai fost de Valentine’s day, pentru cupluri, când cumperi un telefon, iar celalalat este la reducere.

paul_pet
Junior
Hai sa fim seriosi. Nu zic ca nu conteaza acel bonus/cadou in luarea unei decizii. Dar in primul rand "omul de rand" se uita ma marca, la caracteristici, apoi la cadou. Credeti ca cei ce isi fac rate la banca pentru ultimul iphone/samsung etc se uita la cadouri ? ( care de multe ori nu exista ( cel putin la unii producatori ). Iar in cazul de fata, poate pe unii i-ar atrage acea boxa portabila. Nu cred ca se inghesuie nimeni sa dea comanda de un telefon pentru un trepied 🙂

Jay
Campion certificat
Eu am cumparat o boxa portabila acum vreo 2 ani, pentru ca era la oferta si, nici pana azi n-am folosit-o, asa ca, nici cu asta nu m-ar convinge, doar daca ar fi un telefon Samsung, model mai nou, pentru ca oricum asta intentionez sa-mi iau :)))

paul_pet
Junior
Multi comercianti profita de "prostia" cumparatorului (fara a face aici atac la persoana ), pentru a promova unele produse cu stoc mare/ neintrebate/ lichidare de stoc, punand in dreptul pretului "oferta/discount". Si ai sa vezi omul de rand ca isi cumpara 4 saci de detergent pentru ca aparea cu 7% redus fata de un pret artificial/istoric. Nu are nimeni nevoie de asa ceva. Dar cum sa pierd oferta ? :) Si uite asa, si eu, ca si majoritatea de vor citi acest mesaj, si-a cumparat diferse lucruri, fie ca au fost la oferta sau mi-a dorit foarte mult acel lucru, dar acum stau prin dulapuri si sertare. Caz concret, anul trecut de BF mi-am luat o consola Xbox. Pai de atunci pana acum nu cred ca am folosit-o mai mult de 10 ore. Doar cat am jucat ceva FIFA cu un prieten. Atat. Si asta pentru ca mi-am dorit o consola, asa... sa fie.

Vio73
#StarMember
Probabil că vânzările produselor respective nu au fost pe măsura așteptărilor și s-au gândit că o ofertă promoțională mai atractivă ar fi benefică pentru eventualii cumpărători.

Miha_Z
#StarMember
@paul.pet firmele folosesc mult aceste tipuri de marketing, fiindca lumea este incantata de orice oferta. Fie ca este 1+1 gratis, 20% reducere, sau un produs oferit gratis, vor fi mereu oameni care vor dori sa profite de acele promotii chiar daca nu au nevoie de ele. Si e suficient sa fie unul la rand la acele produse, ca imediat se va face "efectul de turma" si vei vedea cum se formeaza coada la ele. 😞

Vio73
#StarMember
Am testat Lg G8s astăzi. Este un super telefon, care merită toți banii. Am rămas impresionat.

Gianni
Cunoscător certificat
La noi este acel principiu că dacă apare ceva la reducere luăm ca să fie acolo chiar dacâ nu ne este necesar.Cînd apar reducerile se formează cozi impresionante.Telefoanele LG sunt destul de bune în special pentru copii și dacă le achiziționezi și la un preț redus este și mai bine.

Firefly
Cunoscător
Cu siguranță că nu, cel puțin din punctul meu de vedere. Eu sunt genul de client care se uita exact la produsul pe care îl cauta și apoi la ce primește în plus sau în pachet. Nu cred ca cineva care cauta un telefon bun se va uita mai degrabă la un LG din oferta doar pentru ca primește o boxa cadou, sper.