anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Programul buy back valabil pana la 30 octombrie 2019

CesarWsx
Junior
Cei 150 euro pentru buy-back ii primesti pentru orice telefon samsung galaxy in orice stare DAR FUNCTIONAL sau 150 euro este suma maxima pe care o pot oferi cei de la Orange in functie de functionalitatea si aspectul telefonului?
24 Răspunsuri 24

Jay
Campion certificat
Găsești aici un subiect asemănător si mai multe răspunsuri.. https://comunitate.orange.ro/questions/1978572-program-buy-back Din exprimare asa pare, ca primesti un voucher de 150€ pentru telefonul samsung vechi, pe care îl poti folosi la achiziționarea unui Samsung S10/S10+.. oferta valabilă până la 15 iulie.. https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/ Cel mai simplu, daca tot esti interesat, poti afla mergând într-un Orange Shop..

FaraUnID
Campion certificat
Vino în magazinele Orange cu telefonul tău Samsung Galaxy vechi, dar funcțional și primești în plus un voucher de 150 €. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Samsung Galaxy S10 sau Samsung Galaxy S10 +. Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe bază unor criterii stabilite, iar VALOAREA ESTE VARIABILA și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit). Vino în magazinele Orange cu telefonul tău Huawei vechi, dar funcțional și primești în plus un voucher de 150 €. Poți folosi voucherul la cumpărarea noului Huawei P30 sau P30 Pro. Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe baza unor criterii stabilite, iar VALOAREA ESTE VARIABILA și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit).

Razvan
#StarMember
Poți primi până la 150€, aceasta suma poate fi și mai mica, probabil influențată de anul fabricației al telefonului și starea lui la momentul predării acestuia.

Ascary
Campion certificat
150 de euro daca schimbi S9 cu S10

Vio73
#StarMember
S-ar putea să primești cei 150 de euro în cine știe ce condiții. Adică să schimbi ceva de top, cu următorul model, tot de top.

CesarWsx
Junior
Pai asa il vand pe OLX ca sigur iau mai mult :))

Romeo_
Senior certificat
Trebuie sa vorbesti cu un consultant Orange sa vezi exact ce conditii trebuie indeplinite 😉

Vio73
#StarMember
Nu se oferă cine știe ce, oricum. Dacă spune maxim 150 pe orice telefon Samsung Galaxy e cam clar.

Laura_cio
Senior
Programul menționează ca primesti 150€ doar pentru achiziționarea telefoanelor: Samsung Galaxy S10/ S10+ și Huawei P30/ P40 Pro, dar trebuie sa predai in magazin un Samsung Galaxy vechi, respectiv un Huawei vechi. Oferta e valabilă pana la 15 Iulie, iar voucherul, pana la 30 Octombrie. https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/

Olar_Florin_Tud
Junior entuziast
și primești în plus un voucher de 150 €? In plus fata de cat e valorificat telefonul?

Olar_Florin_Tud
Junior entuziast
am verificat. In Plus pe langa valoarea telefonului. la s7 edge care il detin 213 euro imi da pe el

Vio73
#StarMember
Păi e bine așa.

Ascary
Campion certificat
213+150=363 de euro. E de vis oferta. Am un S7 Edge,dar are sticla (nu ecranul) crăpată. O schimb sa pară că nou și dau o fuga in OrangeShop...când apare Note 10 :))

Vio73
#StarMember
Depinde cât mai țin oferta. Am și eu un S7 cu ecranul spart, dar nu cred că îl pot da la buy back.