anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

V-ați cumpăra Oneplus 9?

Anonim
Neaplicabil
Proaspăt anunțatul Oneplus 9 va fi lansat curând!
OnePlus 9 Pro va avea un ecran AMOLED, rată de refresh de 120Hz și protecție Gorilla Glass Victus.
Vine cu procesor Snapdragon 888 la interior, configurații cu până la 12 GB RAM și 256 GB stocare UFS 3.1.
Camera foto quad din spate va include un senzor principal Sony IMX789.
Prețul ar putea trece de pragul de 999 euro la care ajungea predecesorul Oneplus 8.
Pe 23 martie va fi lansat și OnePlus Watch - primul smartwatch al companiei chineze.
La prima vedere cum vi se pare?
Mie îmi place dar prețul e destul de mare (dacă se confirmă zvonurile).
V-ați cumpăra Oneplus 9?
6 Răspunsuri 6

Neaplicabil
La pretul asta, e cam multicel. Ca dotari mi se pare super ok. E cu siguranta mult prea mult pentru mine personal. N-am nevoie 12 GB RAM si 256 GB storage. Iar refresh-ul display-ului ma lasa rece. Nu scrollez atat de repede in contacte incat sa vad vreo diferenta intre 60Hz si 120Hz. Iar daca vorbim de aplicatii care isi iau contentul de pe un server, sau la jocuri online, consider ca sunt prea multe variabile de luat in calcul ca sa poti sa determini daca un astfel de display te-ar putea ajuta sau nu. Tind sa cred ca in majoritatea cazurilor nu te va ajuta la nimic, pentru ca depinzi de server si de chipsetul video. Rata de refresh a display-ului e cea mai mica problema a ta. De-aia nici nu ma dau in vant dupa dotari de genul asta, si ca atare nici nu ma simt foarte dornic sa dau banii pe ceva ce foarte probabil n-o sa folosesc niciodata. Telefonul e super. Dar nu e super pentru mine. Si nu din cauza ca as avea asteptari mai mari, ba din contra. Pentru ca ofera mult prea mult. Mult mai mult decat as avea vreodata nevoie, si cel putin in ceea ce ma priveste, nu-si justifica costurile.

Vio73
#StarMember
Salutare! E un telefon care are destule dotări de top, dar și prețul este unul pe măsură. Procesorul, camerele, ecranul și multe componente sunt super, dar pe la banii ăștia sunt destule modele cu dotări asemănătoare. Mulțumim de prezentare!

Anonim
Neaplicabil
Așa este! Dotări, specificații, etc. Prețul tuturor flagship-urilor în acest an se vor "învârti" în jurul celor 999 (să fie psihologic) dolari/euro. Mult! 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Nu am fost niciodata fan OnePlus. Pur si simplu nu ma atrage brand-ul. Per ansamblu specificatiile acestui OnePlus 9 sunt interesante, dar pretul pare usor tras de par. Sa nu uitam faptul ca in momentul de fata noi nu avem 5G iar investitia in acest OnePlus 9 se transforma in cheltuiala. Cel mai probabil 5G vom avea undeva prin toamna, iar in toamna pretul acestui OnePlus 9 va fi cu aprooximativ 30% mai mic decat la momentul actual, plus ca pe piata vor alte modele ceva mai bine echipate. Sa nu uitam faptul ca la sfarsitul lunii este asteptata lansarea gamei P50 de la Huawei cu senzor foto pe camera principala Sony IMX800 de 1 inch. Cel mai mare senzor foto pus pe un telefon mobil si care senzor in momentul de fata echipeaza camere Sony RX100 Mark VII si Sony ZV-1.

Andreea87
Junior
Nu aș cumpăra telefonul Oneplus9,are dotări bune dar pretul e prea mare.Eu sunt doar Samsung Galaxy .

Anonim
Neaplicabil
@Andreea87, un preț la fel de mare este valabil și pentru Samsung. Ăsta e singurul dezavantaj?