anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung W20 – smartphone pliabil cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Anonim
Neaplicabil
Samsung W20 – smartphone pliabil cu procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus.
Ce părere aveți despre noul smartphone pliabil de la Samsung?
Am mai spus că nu sunt fan al acestor telefoane pliabile dar specificațiile produsului sunt excelente.
Prețul este unul mare, 2000 $ 🙂
Poate îl vom vedea și în Europa curând, momentan este disponibil în China.
https://www.gadget.ro/samsung-w20-smartphone-pliabil-cu-procesor-qualcomm-snapdragon-855-plus/
11 Răspunsuri 11

TheSpecialist
Maestru
Hm... Prețul foarte mare, tehnologie încă neperformanta ( ma refer la partea cu pliere), indisponibilitate în Europa. Restul sunt detalii. Deci, cum s-ar zice, strugurele e acru :l

Jay
Campion certificat
Sunt anumite sume la care tot ce poti spune este "păi cu banii ăștia as putea.. ", completați voi mai departe.. Suma asta este una dintre ele... Indiferent ce stie sa faca, mi se pare prea mult..

Anonim
Neaplicabil
Prețul este prohibitiv, cu siguranță vor mai scădea în viitor. Tehnologia nouă e scumpă dar cu trecerea timpului și apariția mai multor modele, prețul ar trebui să se "așeze".

Neaplicabil
@Jay, excelent raspuns. :)) Si un foarte bun si foarte realistic punct de vedere. Da, nu sunt mare fan al implementarii asteia de display flexibil. Am mai zis si cu alta ocazie de ce anume. Mi se pre ca device-urile de genul asta sunt un fel de Frankenstein transformer, care in final nu exceleaza nici ca telefon, nici ca tableta. E un concept cool. Vreau sa vad ce alte chestii mai poti sa faci cu tehnologia asta. Ah da, si sa-i mai scada pretul. Ca la cat e de scump, cred ca vor trebui sa-mi creasca niste rinichi in plus, sa am de unde sa donez. :))

Ascary
Campion certificat
Mult prea scump,dar sigur că își va găsi cumpărători și încă foarte multi. Mare parte din ei îl vor lua nu pentru specificații ci fiindcă e in trend sa ai ultima fiță in materie de telefoane iar faptul că acesta costa cat o mașină și, pentru acest segment de cumpărători nu este un impediment. Da,dau 2000 de euro pentru un calculator cu care îmi câștig și o bucată de pâine dar pentru un telefon niciodată chiar daca banii nu ar fi o problema. Să ne mai aducem aminte înainte de a achiziționa astfel de gadgeturi că mai sunt și copii care mor de foame...la propriu.

Miha_Z
#StarMember
Desi sunt fan Samsung nu as da atatia bani pe el. 1000 de Euro sa dau pe un ultim model mai merge, dar 2000 nu as da. In plus nu-mi plac telefoanele pliabile.

Vio73
#StarMember
Cam mare prețul, dar baterie și procesor super! Foarte bine, dar nu cred că acest tip procesor va veni și pentru cele care ajung la noi, din păcate!

Ascary
Campion certificat
Doar pe piata din SUA și Asia, Vio?

Vio73
#StarMember
Păi aia este, că Samsung nu prea are chef să vină și în Europa cu procesoare Qualcomm Snapdragon 855 Plus!

Anonim
Neaplicabil
@Vio73, așa este și mă întreb și eu de ce. Preferă să folosească procesoarele proprii, probabil din cauza costurilor scăzute.

Vio73
#StarMember
Rupeau piața dacă foloseau și în Europa procesorul acela pe modelele de top.