anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Folosiți căști true wireless (fără fir) cu bluetooth și noise cancelling (atenuarea zgomotului)?

Anonim
Neaplicabil
Sunt un fan convins al căștilor fără fir și cu atenuarea zgomotului (noise cancelling).
Există pe piață o grămadă de modele disponibile (de la 20-30 euro la sute de euro).
Ce părere aveți despre aceste căști?
Vă las mai jos un top al celor mai bune, poate vă inspiră în viitoarea achiziție a unui astfel de gadget:
https://www.iol.co.za/technology/gadgets/5-noise-cancelling-headphones-for-when-you-need-a-little-extra-peace-and-quiet-48535088
19 Răspunsuri 19

delfinas
#StarMember
Eu prefer firele, mai ales în zona capului, așa că folosesc căști Huawei ear-in. Sunt ok, se aud bine, nu prea aud ce se întâmplă în exterior, dar suficient cat să fiu atentă la ce se întâmplă lângă mine, așa e mai sigur, uneori prefer sa folosesc doar o casca, nu pe ambele, tocmai ca să aud ce se întâmplă lângă mine pe stradă.

Vio73
#StarMember
Nu folosesc decât din cele cu fire sau cască bluetooth în mașină, conectată la telefon. Dar sunt destul de interesante cele aduse în discuție, mai ales pentru cei care sunt fani și își permit să aloce sume importante la acest capitol.

Miha_Z
#StarMember
Eu nu folosesc casti, prefer sa ascult muzica tare daca sunt acasa si cand ma plimb imi place sa fiu atenta la ce se intampla in jur. Castile din link sunt frumoase si cred ca i-ar place nepotului atunci cand se joaca pe laptop.

Anonim
Neaplicabil
Sunt pasionat de sunet în general. Vă recomand să cumpărați căști de calitate, e păcat să dați banii pe niște căști "no name". Eu le prefer pe cele on-ear sau over-ear (cele cu cupa mai mare sunt ideale). Există variante de căști cu prețuri de la 70 până la câteva sute de RON de la branduri cunoscute (Sony, JVC, Philips, Pioneer, JBL, etc.)

Cathy
Explorator entuziast
Folosesc mai multe variante de casti dar cea mai recenta achizitie au fost o pereche de casti cu fir JBL.Desi am stricat de a lungul timpului multe casti pentru ca trageam de ele sa le scot din geanta, tot cu fir am achizitionat.

Trixen_old
Cunoscător
Multi ani am folosit doar casti in-ear la telefon si am facut praf multiple casti de calculator. Prin prisma jobului meu, imi petrec cel putin 4 ore in fiecare zi in conferinte telefonice, iar castile ieftine sunt, in general, proaste. De vreo doua luni mi-am luat o pereche de casti Jabra Evolve 75. Concepute in special pentru conferinte, am fost impresionat de ele de-a dreptul. Cateva note: 1. Calitate excelenta a sunetului in conversatie. De asemenea, cred ca au cel mai bun microfon pe care l-am folosit vreodata, iar calitatea sunetului atunci cand ascult muzica este buna spre foarte buna. 2. Sunt wireless!!! Da, le pot pune la incarcat prin cablu in timp ce le folosesc, dar bateria ma tine lejer o zi de lucru. Uneori chiar si doua. Ma plimb cu ele prin casa, nu mai stau cu ochii doar in ecran (uneori trebuie doar sa ascult, nici macar sa vorbesc) 3. Au niste functii aparent mici, dar care fac o mare diferenta: se conecteaza in acelasi timp in mod activ la calculator si la telefon (pot trece de la un apel pe computer la unul pe telefon si inapoi, pot pune in asteptare apelurile, pot respinge, etc), functia de mute a microfonului o pot controla din pozitia acestuia si nu poate fi schimbata de la distanta (daca microfonul este sus atunci casca ma anunta ca sunt pe mut si din calculator nu se poate pune inapoi pe inregistrare), controlul volumului pe casca direct, controlul melodiei (anterioara, urmatoare, pauza) direct din casca 4. Functia de active noise cancellation ma incurca. Da, intr-un mediu zgomotos este geniala (spre exemplu am putut sta langa hota in timp ce gateam si abia o auzeam), insa in general imi provoaca o senzatie de presiune pe cap si, la scurt timp, durere de cap. Cu toate astea, buretele care imi incadreaza urechea ofera o atenuare pasiva semnificativa a zgomotului. Desi daca as mai avea de ales as lua o pereche de Jabra Evolve 65 (fara active noise cancellation si cateva mici diferente de design si functionalitate, nimic grav), consider ca am facut o investitie foarte buna si sunt mult mai relaxat de cand le folosesc. Cu toate astea, daca firma nu imi acoperea o parte din costuri, cu siguranta nu ajungeam sa le iau. 🙂

Florin_D
Cunoscător certificat
Folosesc mai ales la munca castile mele Sony WH-CH500, sunt noise cancelling, dar se aud totusi destuld e bine plus ca are o autonomie a baterie de aproximativ 20 de ore.

Anonim
Neaplicabil
@Florin D, super model dar să știi că nu au funcție de noise cancelling (sunt foarte bine izolate fonic). https://www.rtings.com/headphones/reviews/sony/wh-ch500-wireless Sony, în general, stă foarte bine pe partea de căști (au și tradiție pe partea de audio). Să le stăpânești mult și bine! 😉

Ascary
Campion certificat
Cocolosh eu ti-as recomanda pentru muzica Sony WH-1000XM3,iar pentru tv sau orice altceva, Sennheiser Momentum 3 Wireless. Eu sunt adeptul tehnologiei Bluetooth. Mi s-a luat de fire. O viață am fost legat (împiedicat) de ele. Orice e wireless sau bluetooth e binevenit. Totusi pentru tv recomand căști wireless nu bluetooth din cauza decalajului audio. Sigur,se poate regla din tv insa e cam enervanta treaba. Sa ne spui daca ai pus ochii pe ceva si mai discutam dupa aceea. De retinut ca ceva sub 100 de euro,de sub 100 de euro se aude :))

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Arată foarte bine cele din articol. Chiar sunt în acest moment în căutare de căști true wireless, dar mi-aș dori earbuds. Din această categorie aveți ceva recomandări? Mă uitam la cele de la Skullcandy, dar din reviews am observat că nu sunt prea bune, ceea ce m-a surprins pentru că am o pereche de la ei, dar sunt cu fir și over-ear și sunt foarte ok.

Anonim
Neaplicabil
@MihaelaC, un link special pentru tine: https://www.google.com/amp/s/www.cnet.com/google-amp/news/best-true-wireless-earbuds-in-2020-apple-airpods-pro-jabra-elite-sony-more/ La ce buget te-ai gândit? 😉

Anonim
Neaplicabil
@Ascary, cele recomandate de tine sunt bestiale dar prefer cele on-ear sau over-ear. Am o pereche de la Sony, WH-CH700N albastre :)))) Se aud bine și sunt wireless și cu Noise Canceling. Sunt mulțumit de ele și ai dreptate în privința firelor, NU LE MAI SUPORT!!! :)))

Ascary
Campion certificat
Mihaela C nu comparam merele cu perele :)) cele cu fir sunt una,cele wireless sunt alta. Cele cu fir se aud bine fiindca sunt...cu fir insa smecheria intervine cand firul dispare iar producatorii se dau peste cap ca tehnologia wireless sa suplineasca firul si sa se auda ca si cand castile ar fi legate prin fir. Pentru tine as recomanda JBL Live 300TWS (earbuds),finute,albe si negre (stiu ca voi puneti mare pret pe design). Eu am luat de la Orange acum doi ani tot un set JBL bluetooth dar un model mai vechi. Sunetul era ireprosabil ,atat pe muzica dar si pe conversatii iar autonomia undeva pe 5 ore,ceea ce era destul de bine pentru vremea aceea. _________ Cocolosh,arunca un ochi si la Bose,care dupa cum stii este tătic pe acest segment,dar si cam scumpuțe...insa cand e ceva pentru sufletul tau,cred ca banii nu mai contează 🙂

Anonim
Neaplicabil
@Ascary, da! Bose e scump dar merită. Nu am avut niciodată vreun produs Bose dar cine știe? Poate în curând. 😉