anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce tip de iPhone îmi recomandați și de ce?

Laura_cio
Senior
Urmăresc detaliile telefoanelor iPhone și nu ma hotărăsc la cel pe care sa îl cumpăr. As vrea sa ma ajutați și voi in legătura cu modelul pe care sa îl aleg și sa argumentați alegerea făcuta.
37 Răspunsuri 37

teacher_
#StarMember

Eu pot doar să îți spun că cel mai bine vândut iPhone este XR. Probabil pentru că e cel mai bun raport calitate-pret...

https://m.adevarul.ro/tech/mobile/iphone-xr-mai-vandut-smartphone-2019-pana-acum-1_5e05f0215163ec42716f00eb/index.html

Ai aici detalii de pe GSM arena cu comparație între iPhone 11 și XR

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9320&idPhone2=9848

tomaciprian
Cunoscător
Cel mai bun iPhone rămâne XS Max din cauza ecranului OLED. IPhone XR are un ecran full HD doar.

teacher_
#StarMember
Pai XR este probabil cumpărat doar din cauza brandului, și pentru că dă bine, pentru că la caracteristici nu sta nici bine, nici rău...

Ascary
Campion certificat
Nu recomand iPhone. Limitat si scump. Nu merita.

tomaciprian
Cunoscător
@Ascary Pana la urma este decizia Laurei,nu? Daca ea isi doreste un iPhone, noi de ce sa ne impotrivim deciziei ei? Nici eu la randul meu, oricarei persoane care ma intreaba ce telefon sa-i recomand, nu-i sugerez iPhone. Samsung only, pentru ca si eu am trecut de la 5 ani de iPhone-uri la Samsung, si nici acum nu regret dezicia facuta.

Razvan
#StarMember
Laura, mergi într-un magazin, unde sunt expuse modele de iPhone. Te joci un pic pe ele, apoi le atingi și vezi ce feeling ai când pui mana pe el și apoi îl alegi pe cel care te inspiră, dacă nu este problemă de buget. Fiindcă nu prea cunosc în profunzime acest telefon, ca să nu ai probleme cu memoria de stocare îți recomand minim 64 Gb.

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu am avut iphone acum multa vreme, dar am revenit pe Android phone intrucat pe IOS exista aplicatii cu bani sau mult mai scumpe decat aceleas aplicatii pe android! In alta ordine de idei, Iphone este un telefon mult prea scump pentru ceea ce ofera, adica nimic in plus fata de celelalte telefoane cu android. Ba cred ca oferta mult mai putin, mult mai limitat, si cu un pret mult prea mare doar pentru un mar muscat! Acum fiecare face ceea ce donsidera cu banii lui si mai ales pe ce merita sa-i cheltuiasca! Nu vreau sa fiu inteles gresit, detin in casa dispozitive cu ios care merg foarte bine si se misca foarte bine, dar eu personal tot nu mi-as cumparat nici un model Iphone!

Vio73
#StarMember

Cel mai bine este să citești ceva și să te duci apoi și să încerci mai multe modele. Îți recomand să citești pe aici:

https://www.lerato.ro/blog/cel-mai-bun-iphone-calitate-pret-citeste-ghidul-lerato-pentru-a-afla-care-este-cel-mai-bun-iphone/

Sau pe aici:

https://www.apple.com/ro/iphone/compare/

Sigur, gusturile nu se discută!

Succes și sper să alegi ce ți se potrivește cel mai bine! Te așteptăm cu impresii!

Miha_Z
#StarMember
Eu am avut si Iphone si Samsung, fiindca intre aceste 2 marci am tot oscilat. Iphone mi-a placut la design, este mai "finut" decat Samsung-ul, dar mai dificil ca sistem de operare. De aceea am si revenit la android. De ar fi sa aleg un model din gama Apple as lua Iphone 11 Pro.

teacher_
#StarMember
iPhone 11 sau 11 pro e cam mult pentru buget.. cred că, Laura se considera o persoana care are un buget limitat (cred că mă pot pune in în pielea ei)... Poate un iPhone 8 este cel mai rezonabil, are și update-uri rezonabile, și nu are problemele de la iPhone 7. Un iPhone 8plus ar fi și mai bun, dar e puțin cam scump. Cred că pentru noi, oamenii de rand, aceste telefoane sunt mai mult decât rezonabile. Pentru că nu toți avem salarii de mii de lei, și asta ar trebui sa conteze. Apoi, daca ea și-a manifestat dorința de a avea iPhone, cred că degeaba incercam sa o convingem de dezvantajele iPhone in detrimentul Samsung...

Miha_Z
#StarMember
teacher_ eu am zis ce model mi-ar place mie. Nici eu nu am salariu de mii de Roni, dar daca am varianta de a putea lua un mobil bun in rate, in detrimentul altuia mai slab cu bani in mana prefer prima varianta. Imi place sa am telefon bun, de preferat de ultima generatie, care sa mearga bine in aplicatii, decat sa tin unul de bibelou.

teacher_
#StarMember
Majoritatea prietenilor mei au iPhone 8, sau 8 plus. Și chiar au lăudat telefonul, pentru că ei îl utilizează doar pentru ce a fost creat....apeluri/mesaje, poze/video, YouTube, Facebook, Instagram și câteva jocuri 🙂 mai mult ce sa faci cu un telefon? Pentru mai mult, exista laptop sau tableta 🙂

Miha_Z
#StarMember
Opiniile nu ni le putem schimba. Pana la urma gusturile si preferintele difera, tocmai pentru ca suntem diferiti. 🙂

Razvan
#StarMember
Sa spui ca o persoana ii este potrivit IPhone 8, din prisma bugetului (care nu a fost menționat), înseamnă că te-ai băgat peste acea persoană. Teoretic cele mai bune iphoenuri, sunt cele de ultima generație și vin cu un cost pe măsură, dar nu e treaba noastră, din moment ce nu a dat multe detalii.