anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Unde gasesc oferta Huawei P30 cu tableta mate pad cadou?

Delia_4
Începător
Am primit sms cu o oferta in care primesti o tableta mate pad la achizitionarea telefonului Huawei p30 pro.
Nu o gasesc pe site.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Această ofertă a fost valabilă până în data de 10 iulie, în limita stocului disponibil.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Jay
Campion certificat
Buna! Nu ai si un link in sms? Din ce vad eu, tableta nu mai este pe stoc..

DanielaH
Moderator
@Delia, bun venit în Comunitate! Când ai primit SMS-ul?

Vio73
#StarMember
Poate a fost tot vreun mesaj din acelea trimise de hackeri! Nu am auzit de astfel de promoții la Orange, mai ales că și au am un Huawei P 30 luat cu ceva timp în urmă de la Orange! Este vorba de Huawei P 30 sau P 30 pro? Știu că a fost ceva cu căști la Huawei P 30 pro!

Jay
Campion certificat
A fost promoția.. nici eu n-am gasit-o acum, dar, am vazut acum cateva zile pe facebook o întrebare a unui client despre oferta de telefon Huawei cu tableta asta.. și, i-a răspuns un consultant ca nu mai este oferta cu acea tableta, dar, daca nu m-a interesat, n-am dat atenție întregului răspuns.. nu stiu daca nu mai era deloc oferta sau tableta era alta...

Vio73
#StarMember
Atunci e foarte bine că sunt și astfel de oferte. Din păcate, eu nu am dat de ea.

Jay
Campion certificat
Am găsit o postare de acum 2 săptămâni și, daca intru pe link, apare doar telefonul.. Deci, as spune ca nu mai este valabila.. Cu siguranță a trecut ceva timp de cand ai primit acel sms, @Delia.. ofertele au de obicei un termen de genul "in limita stocului disponibil".. Si, dupa cum am spus deja, tableta nu mai este pe stoc in magazinul online.. se pare ca fanii Huawei au profitat de oferta.. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/huawei-p30-pro-128gb-dual-sim-black

teacher_
#StarMember
Era o promoție la P30 Pro cu o tableta cadou, dar nu mai este pe stoc, pentru că oferta era până pe 31 iulie in limita stocului disponibil. Probabil au fost un număr limitat de tablete care s-au dat în primele zile. Acum este o alta promoție, la P40 Pro, cu telefon cadou.

DanielaH
Moderator
Această ofertă a fost valabilă până în data de 10 iulie, în limita stocului disponibil.

Vrajitoarea
Cunoscător
Si eu am primit ieri postare sponsorizata pe Facebook cu acea oferta, dupa ce am vazut acest subiect in comunitate si am dat click, dar m-a dus pe pagina Orange, nu spre produs. Acum am verificat pe Facebook in biblioteca de reclame dar nu am mai vazut reclama, probabil s-au sesizat si au sters-o sau a rulat pana ieri, desi e aiurea sa ruleze pana in 15 o reclama pentru o oferta valabila pana in 10.