anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestii Comunitate Orange

Neaplicabil
Salut! 🙂

Pe masura ce folosesc mai mult si mai des Comunitatea Orange, incep sa-mi dau seama ca am nevoie tot mai mare de anumite features, unele care sunt deja foarte comune pe platformele de forum.

De exemplu, mi-ar placea o sectiune de Tutoriale unde chiar daca nu s-a postat o intrebare in sensul asta, oamenii sa aiba deja raspuns. Sa stie cum se face una si alta. Astfel incat, atunci cand se va pune o intrebare, sa putem sa dam foarte frumos link catre tutorial si oamenii sa-si poata rezolva singuri problema. Mai ales daca e o chestie care pare sa revina in intrebarile userilor.

Pentru asta insa, trebuie sa avem optiuni de formatare in pagina. Sa putem sa scriem cu bullet points (cu optiune in sensul asta, nu folosind trick-uri html), sa putem aranja imagini si text intr-un format care sa fie usor de inteles si urmarit. Sa putem aranja imagini in interiorul post-ului. Inainte sau dupa un calup de text. Altfel o sa fie o nebunie sa citesti un tutorial, mai ales ca probabil va fi destul de lung.

Am lasat topicul cu titlu general intrucat as vrea sa stiu ce sugestii ati avea si voi pentru Comunitate.

Nu stiu daca a mai fost deja deschis vreun topic in sensul asta (daca da, imi cer scuze si rog un mod sa inchida/stearga topicul asta). Nu ma intereseaza sa spamez aiurea Comunitatea. Am incercat sa gasesc ceva similar si nu prea am reusit. Stiu sigur ca s-au tot discutat fragmente similare ici si colo. Ma gandeam sa le avem pe toate intr-un singur loc.
Astfel incat topicul asta se adreseaza tuturor sugestiilor pe care le aveti cu privire la platforma/site-ul Comunitatii Orange.
38 Răspunsuri 38

Ascary
Campion certificat
Știi cum e, speranța moare ultima :))

Gianni
Cunoscător certificat
Sugestiile se vor fi implementate mai devreme sau mai tîrziu; totuși trebuie să le dăm celor de la Orange timpul necesar pentru a discuta și de a ajunge la o soluție finală.

Vio73
#StarMember
Probabil că vor fi implementate cele fezabile pentru Orange.

Gianni
Cunoscător certificat
Trăim cu speranța ca Orange va pune în calcul și nevoile celor mulți și necăjiți.

Theodor
Junior entuziast
Asa cum in secțiunea help sunt multe tutoriale, tot asa sunt multe întrebări care își găsesc răspuns pe Orange.ro.Recomand frunzarirea deasa. Informația e putere. De asemenea, unele situații punctuale pot fi rezolvate doar după apel la 300.

Ascary
Campion certificat
Sigur Theodor,însă până la apel incercam sa ne ajutam între noi,apoi după caz apelam 300 sau folosim chatul My Orange cu Djingo

Neaplicabil
Hello! Am revenit cu alte cateva idei de implementare pentru platforma Comunitatii. :) Daca ai dat click pe Raspunde, pe langa faptul ca iti pune campul de text tocmai sus de tot sub intrebare, mai ai in continuare un buton de Raspunde jos de tot (cel pe care ai dat click initial). Problema e ca, daca din intamplare dai scroll pe pagina, de exemplu ca sa vezi ce mai scria omul caruia vrei sa-i raspunzi, si dai din greseala pe butonul de jos...se sterge tot ce ai scris si trebuie s-o iei de la capat. Sugestiile ar fi: 1. din moment ce exista deja un buton de Raspunde sub campul de text, n-are rost sa fie afisat si cel de dedesubt, decat daca eventual userul se razgandeste si da Anuleaza. 2. putem sa le pastram pe amandoua, dar atunci cand se apasa cel de jos, sa-i faca frumos redirect inapoi in campul deja deschis, pastrand evident textul scris pana in acel moment.

Ascary
Campion certificat
Pentru acces usor in Comunitate,fara logare chiar si dupa 24 ore (punctele de logare intra chiar si fara delogare) ,text lizibil,scroll fara probleme recomand pentru mobil browserul Opera.

Flow
Începător
Bună Ziua, As avea și eu 2 sugestii. Prima ar fi ca atunci când pui pe cineva în așteptare sa fie introdusa o melodie pe fundalul de așteptare. A doua ar fi mărirea limitei pentru plata pe factura Orange. Am încercat sa achiziționez 3 bilete la un concert prin aplicația iabilet cu plata prin orange dar limita este de 30 euro asa ca nu le am putut achiziționa. Multumesc