anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestii Comunitate Orange

Neaplicabil
Salut! 🙂

Pe masura ce folosesc mai mult si mai des Comunitatea Orange, incep sa-mi dau seama ca am nevoie tot mai mare de anumite features, unele care sunt deja foarte comune pe platformele de forum.

De exemplu, mi-ar placea o sectiune de Tutoriale unde chiar daca nu s-a postat o intrebare in sensul asta, oamenii sa aiba deja raspuns. Sa stie cum se face una si alta. Astfel incat, atunci cand se va pune o intrebare, sa putem sa dam foarte frumos link catre tutorial si oamenii sa-si poata rezolva singuri problema. Mai ales daca e o chestie care pare sa revina in intrebarile userilor.

Pentru asta insa, trebuie sa avem optiuni de formatare in pagina. Sa putem sa scriem cu bullet points (cu optiune in sensul asta, nu folosind trick-uri html), sa putem aranja imagini si text intr-un format care sa fie usor de inteles si urmarit. Sa putem aranja imagini in interiorul post-ului. Inainte sau dupa un calup de text. Altfel o sa fie o nebunie sa citesti un tutorial, mai ales ca probabil va fi destul de lung.

Am lasat topicul cu titlu general intrucat as vrea sa stiu ce sugestii ati avea si voi pentru Comunitate.

Nu stiu daca a mai fost deja deschis vreun topic in sensul asta (daca da, imi cer scuze si rog un mod sa inchida/stearga topicul asta). Nu ma intereseaza sa spamez aiurea Comunitatea. Am incercat sa gasesc ceva similar si nu prea am reusit. Stiu sigur ca s-au tot discutat fragmente similare ici si colo. Ma gandeam sa le avem pe toate intr-un singur loc.
Astfel incat topicul asta se adreseaza tuturor sugestiilor pe care le aveti cu privire la platforma/site-ul Comunitatii Orange.
38 Răspunsuri 38

Vio73
#StarMember
Cred că multe dintre lucrurile pe care le scriem pe aici pot fi considerate sugestii. Nu zic că ar fi rău să fie mai multe la un loc, dar poate fi considerat, în același timp, prea general.

Neaplicabil
Pai...da. Nu prea ai cum sa ai o colectie de sugestii (din nou, sugestii referitoare la platforma Comunitatii, nu in general la serviciile Orange) fara sa ai un topic general in sensul asta. 🙂 Altfel n-ar mai fi ordonat. :)) Asta e si ideea. Sa le avem pe toate intr-un singur loc, astfel incat daca cineva vrea sa foloseasca ceva din ce se propune aici, sa nu trebuiasca sa caute prin 'nspe mii de intrebari si raspunsuri. :)) O alta chestie pe care ar fi bine sa o poti face, este sa poti edita topicul initial chiar si dupa ce s-a raspuns la el, in caz ca vrei sa pui de exemplu topul celor mai cerute chestii. Sau sa adaugi un Poll.

Ascary
Campion certificat
Un topic bun,sugestiile sunt binevenite și să sperăm că se va ține cont de ele. In general Orange urmărește aceste sugestii venite de la clienți și cred că o parte din ele au fost implementate chiar și cu unele schimbări.

RafaHelper
#StarMember
Salut @arsradu, Sugestia ta exista deja dar într-un alt loc, vorbesc aici de platforma Orange Help, multe din întrebările puse aici își găsesc răspunsuri acolo. In plus tot acolo ai tutoriale si indicații detaliate despre serviciile Orange. https://www.orange.ro/help/

teacher_
#StarMember
Ceri prea mult de la pagina asta. Nu îmi displace ideea, dar ar solicita un volum de munca mai mare din partea noastră, și nu știu dacă toți sunt dispuși să îl ofere.

Neaplicabil
@rafa.bloger, mersi frumos. 🙂 Nu stiam de existenta acelei platforme. Intr-adevar, asta ar rezolva problema tutorialelor, si atunci nu mai e nevoie de o sectiune in cadrul comunitatii. Cu toate ca, daca e ceva ce nu e deja acoperit acolo, nu prea avem cum sa adaugam. Dar asta presupun ca o sa putem vedea cu timpul. E bine de stiut ca exista si optiunea asta. Cum ziceam, eu nu stiam de ea. Oricum, topicul e deschis si pentru alte sugestii, nu doar tutoriale. Orice sugestii referitoare la platforma Comunitatii Orange.

Neaplicabil
Teacher, Comunitatea nu vine cu niciun fel de obligatii din punct de vedere al efortului depus sau al activitatii. Intri cand vrei, daca vrei, si contribui daca vrei, cand vrei, daca poti. :)) Daca vrei si poti sa ajuti, o faci. Daca e un efort prea mare, n-o faci. E atat de simplu. :)) Ideea era de a veni cu sugestii care ne-ar putea ajuta sa avem o experienta mai placuta in folosirea site-ului. Mie de exemplu, campul ala de text mi se pare foarte mic, by default. Si cu toate ca se poate ajusta, e un pic peste mana sa faci chestia asta manual la fiecare post. In plus, asta e o chestie pe care un developer o poate seta in cateva minute. Nu stiu, la chestii de genul asta ma gandeam cand am deschis topicul. Nu la o munca in plus pentru voi. Cum am zis, fiecare poate sa contribuie daca vrea, cu cat vrea, si asta e. Daca nu vrei sa scrii in sectiunea de Tutoriale (pentru ca da, necesita un efort destul de mare), nu o faci si gata. :)) Nu e nicio obligatie. Oricum, dupa cum zicea si rafa.bloger, s-ar putea sa nici nu fie nevoie de o astfel de sectiune, in conditiile in care platforma Orange Help pare sa aiba deja destul de multe informatii in sensul asta. 🙂

Vio73
#StarMember
Ideea ta este interesantă, eu acum am înțeles despre ce este vorba. Nu am nicio problemă să contribui cu ce pot!

teacher_
#StarMember
Ideea este că nu știu în ce măsură platforma poate susține ceea ce dorești tu sa implementezi. Pentru că este destul de rudimentară, cu lucruri simple. Aveti dreptate, ideea nu este rea, doar că trebuie realizată în anumite condiții. 🙂

Neaplicabil
Paai, nici eu nu stiu daca si ce ar putea suporta. Stiu ce suporta acum (ceea ce nu e foarte mult), si stiu ce mi-ar placea sa suporte (ceea ce o sa vedem daca se poate sau nu). :)) Asta e si ideea. Sa venim cu sugestii, si cei care se ocupa de update-ul ei, vor putea sa analizeze daca se poate sau nu implementa acel lucru, in functie de cat de util ar fi, de cate persoane ar beneficia de el, si asa mai departe. Toate implementarile pornesc de la idee. Daca aia nu exista, n-ai ce sa transformi in realitate. Si daca nimeni nu vine cu idei, nici n-o sa stie vreodata cineva ce ne-am dori noi sa avem, ce nu ne multumeste, ce am dori sa se imbunatateasca, etc etc etc. Daca se pot sau nu implementa acele idei, asta ramane de vazut, si nu face subiectul thread-ului astuia. Unele se vor putea implementa (si probabil destul de usor), altele mai greu sau deloc. Daca modificarile sunt prea mari si nu se considera ca merita acel upgrade, nu se va face. Dar trebuie pornit de undeva. Si e perfect normal ca o platforma noua, tanara, sa porneasca cu putine facilitati si sa evolueze pe parcurs. Noi suntem cei care o ajutam sa creasca. Scopul thread-ului nu e sa analizeze ce se poate si ce nu se poate face. Scopul thread-ului e sa stranga idei (de preferinta bune) care ulterior sa fie analizate si eventual puse in practica de echipa care se ocupa efectiv de asta. 🙂

DanielaH
Moderator
@arsradu, mulțumim pentru topicul deschis și pentru sugestii! O să facem o listă cu toate propunerile voastre, le vom analiza și o să vă ținem la curent cu dezvoltările pe care le vom face.

Neaplicabil
Exact! Asta era si ideea. :D Mersi frumos, Daniela!

teacher_
#StarMember
Pai as vrea și eu îmbunătățiri, măcar sa existe Bold, Italic și Underline, pentru a evidenția ce este mai important la o frază sau alta....!

Ascary
Campion certificat
Poți solicita acest lucru pe secțiunea "despre comunitate". Nu sunt sigur dar parca mai ceruse cineva posibilitatea bolduirii sau a schimbării fontului.