anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie - telefoanele să aibă preinstalate aplicații românești

Bumbi
Explorator
Într-o oarecare măsură sau ca un fapt divers, cred că se poate lucra ca pe viitor, poate nu toate, dar macar unele telefoane, să aibe preinstalate aplicații românești înlocuind astfel unele din acele aplicații care sunt sigur că pentru mulți utilizatori sunt inutile, fie nu le sunt de folos (sau le folosesc rar), fie nu știu sa le folosească.
O părere prinde bine.
Vă mulțumesc.
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu cred că fiecare poate să-și aleagă cam ce dorește și de ce are nevoie, pentru că nu folosim toți aceleași lucruri, aceleași aplicații. Oamenii sunt oarecum diferiți, deci și nevoile diferă. De exemplu: eu folosesc aplicația My BRD, altul pentru ING, altul pentru Raiffaisen, etc.

mihai_13
Maestru
de obicei utilizatorul "smart" de telefon "smart" vrea sa scape de bloatware si nu invers ... firmware-ul (androidul pur) il costumizeaza firmele constructoare de telefone si nu operatorul de telefonie celulara - operatorul poate sa ceara cateva aplicatii sa fie incluse in software dar numai aplicatiile operatorului gen my orange etc (pentru mine degeaba) dar Nu si alte aplicatii la care operatorul nu are nici un interes sa faca pur si simplu reclama pentru orice alta aplicatie avem play store

FLo1
#StarMember
@Bumbi: Dorința ta este ceva incontrolabil de către operatorul de telefonie. Dar ca să acționezi ”smart”, ai două variante: 1. fie te îngrijești să achiziționezi un telefon cu suficientă memorie internă (aceasta dacă deranjează spațiul ocupat de aceste aplicații considerate de tine ca fiind inutile); 2. fie grupezi într-un ”folder” acele aplicații pe care nu le folosești și nu vrei să te încurce în ”plimbarea” ta de rutină prin meniul de aplicații ale telefonului. Fiecare dintre utilizatori își ”aranjează” dispozitivul pentru un confort cât mai bun în utilizarea acestuia. Totuși, la cerere, atunci când îți achiziționezi un telefon din Shop (offline), cred că puțină înțelegere și amabilitate vei găsi din partea unui consultant pentru instalarea anumitor aplicații de interes pentru tine. Încearcă și te vei convinge.

FaraUnID
Campion certificat
Raspunsul meu este NU NU agreez ideea ca un telefon mobil, in special cele din gama premium, sa fie plin de bloatware. Daca vrei asa ceva cumpara telefoane brand-uite de operator care vin la pachet cu tone de bloatware si nici nu beneficiaza se suport. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Orange Esti liber sa dai cca 4500 lei pe in Orange Neva Jet https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-neva-jet-128gb-blue , custom firmware, plin de bloatware, fara incarcare wireless https://comunitate.orange.ro/questions/2539714-incarcare-wireless-orange-neva-jet-5g si fara a beneficia de suport din partea retelei #1 https://comunitate.orange.ro/questions/2437941-update-software-orange-neva-jet-5g