anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie - Minute si SMS-uri, respectiv date mobile si MMS-uri

FLo1
#StarMember
Dragi membri ai Comunității, s-a mai discutat dar nu concret, s-a pomenit dar nu s-a dezvoltat, așadar un nou topic i-am dedicat.
Resursele oferite de Orange, atât la abonament cât și la prepay, sau chiar Yoxo, sunt împărțite în cunoscutele resurse, în rețea sau naționale: minute, Sms-uri, Date mobile și uitatele MMS-uri. Pomenesc de MMS-uri intrucat mai sunt încă si astăzi doritori care să transmita foto/sunet atașat la SMS (poate din lipsă de whatsapp sau din lipsa de cont de email). De asemenea, nu exista pachet de optiuni /abonament care pe lângă minute sa nu conțină și Sms-uri, iar în funcție de tipul minutelor (rețea/naționale) există si SMS-urile similare.
‐---------------------------
Propunere de analizat, atât de clienți, dar si de Orange: De ce nu s-ar putea asimila SMS-urile minutelor, iar MMS-urile Datelor mobile? Bineînțeles, cu departajarea "în rețea sau naționale". Rămâne de analizat includerea / excluderea resurselor internaționale, care ar putea fi similar asimilate, dar estimate cantitativ proportional cu valoarea cantității de resurse naționale.
La resurse limitate echivalarea ar fi 1 minut = 1SMS sau 1MB= 1 MMS. Simplu. Si o evidență a lor ar fi mult mai simplă.
Resursele din roaming ar putea de asemenea a fi echivalate similar: min/SMS, date mobile MB/MMS.
-----------------------------------
Ramane de analizat si poate de .... implementat. Nu este o idee revoluționară, iar la altii functioneaza chiar bine.
0 Răspunsuri 0