anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie adaugare categorie "Altele"

DelaTimisesti
Începător
19:21 marti 17.09.2019 Sugestie1: In programul informatic corespunzator la pagina 'Întreabă comunitatea' eu va propun sa modificati programul informatic prin a 6-a categorie cu titlul 'Altele', iar aceasta categorie noua sa fie plasata dupa categoria cu titlul 'Despre comunitate'.
In prezent programul informatic este urmatorul: "Alege categoria din care face parte întrebarea
Mobil
Internet si TV
Orange Money
My Orange
Despre comunitate".
11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember
Mulțumim pentru sugestii... Sunt sigur că cineva dintre administratori va da un raspuns. Aceste categorii au un rol informativ oricum, pentru ca cei care au nevoie de informații sa le caute unde trebuie... Secțiunea Despre comunitate are rolul de a ajuta membrii comunității care nu se pot descurca, cu informații despre cum funcționează lucrurile în comunitatea Orange, mai ales că este un proiect în premieră pentru România.

Razvan
#StarMember
În categoria Mobil, găsești sectiunea/subcategoria Altele, în care poți scrie despre orice alt subiect care nu are tangență cu operatorul Orange România.

Laura_cio
Senior
La fiecare categorie găsești ca ultima subcategorie: altele. Oricum, vor vedea fetele mâine și vor lua in calcul sugestia ta. Mulțumiri!

Vio73
#StarMember
Se găsesc sub o formă sau alta toate cele dorite, dar orice sugestie este binevenită. Sigur, întotdeauna este loc de mai bine. Mulțumim de propunere!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut, @DelaTimisesti, mulțumim foarte mult pentru sugestie!

Acum, în cadrul fiecărei categorii există subcategoria "Altele" pentru a încadra acolo tot ceea ce este adițional. În timp, în funcție de volumul de conținut adăugat în aceste subcategorii putem face și categorii noi dedicate.

Ne poți spune ce subiecte ți-ai dori să adaugi în această categorie?

DelaTimisesti
Începător
Subiectul dorit de mine si anume Campania Orange = Loteria publicitara Orange cu titlul “Factura online imi aduce beneficii offline” unde se incadreaza?

DanielaH
Moderator
@DelaTimisesti, fiind vorba despre facturi, cred că cel mai bine s-ar încadra în categoria "My Orange"/ subcategoria "Factură". Te așteptăm cu întrebarea și cu cât mai multe detalii despre ceea ce vrei să afli.

DelaTimisesti
Începător
Eu contest ca s-ar incadra bine in categoria 'My Orange' si apoi subcategoria 'Factură' subiectul dorit de mine si anume Campania Orange Romania S.A. = Loteria publicitara Orange Romania S.A. cu titlul “Factura online imi aduce beneficii offline”. Eu va motivez ca ar fi o incadrare eronata, fortata, in stilul hai sa utilizam ce avem si sa nu construim ceva nou. Eu va repet, ESTE UTILA, NECESARA categoria NOUA cu titlul 'Altele', categorie referitoare la ALTE subiecte despre Orange Romania S.A., categorie referitoare la ALTE subiecte diferite de: "Mobil Internet si TV Orange Money My Orange Despre comunitate".

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@DelaTimisesti mulțumim pentru sugestie, vom lua în considerare pe viitor.

DelaTimisesti
Începător
Un alt argument la sugestia mea este ca in programul informatic la fiecare categorie, PE ULTIMA POZITIE, se gaseste optiunea 'Altele'. De ce sa nu fie in programul informatic si la MENIUL GENERAL, pe ultima pozitie, optiunea 'Altele'? Un MAXIM argument la sugestia mea este ca in - eu accentuez - ORICE program informatic eficient la MENIUL GENERAL, PE ULTIMA POZITIE, TREBUIE - in stil informatic - sa se gaseasca optiunea 'Altele'.

Gianni
Cunoscător certificat
Propunerea este interesantă poate în viitorul apropiat va fi dezbătută și implementată ,acasta rămîne insă de văzut.