anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Propunere alternativă prepay pentru opțiune cu resurse pentru câteva zile în roaming SEE

FLo1
#StarMember
Ideea din topic pornește de la exemplul Orange arătat pentru opțiunile UK. Mai exact, mă refer la posibilitatea celor care ajung ocazional (1 -10 zile) în spațiul SEE și ar avea nevoie de resurse și roaming. Deci dacă pentru UK se poate activa roamingul chiar și cu 5€ pentru 30 de zile, pentru SEE de ce sunt necesari și obligatorii (mai nou) cel puțin 12€??? Chiar nu se poate "inventa" o opțiune pentru un număr redus de zile (chiar și maxim 10 zile), dar cu resurse limitate și cu un cost pe.... măsură???
Dragă Orange, înainte de a fi asertivi față de britanici, să nu uităm că suntem europeni, deci varietatea și discountul trebuie să existe în primul rând la opțiuni pentru SEE, nu pentru UK.
11 Răspunsuri 11

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Sustin propunerea de mai sus. De fapt, am propus si eu acum muuult timp acelasi lucru, pe vremea cand Vodafone oferea optiuni de 14 zile (daca nu ma insel) cu roaming, la vreo 5 euro. Nu s-a facut nimic atunci, si ma indoiesc ca se va face acum. Dintr-un motiv lesne de inteles: bani. Daaaar...cine stie? Poate s-a schimbat ceva pe undeva si avem parte de cineva receptiv la sugestii de genul asta. Doamne ajuta!
Client Orange

FLo1
#StarMember
Da Radu, e motivul pentru care am avut si mai am chiar si un prepay la cei de la Vodafone. You never know.... Dar ideea este că ceea ce se poate pentru UK (ca tarif) să se poată și pentru SEE. Iar dacă tot suntem atât de restrictivi cu durata utilizării resurselor / creditului în SEE, de ce nu ar fi posibilă o opțiune pentru 7/14 zile? ....indiferent că vorbim despre minute, date mobile sau doar acces roaming. Este de fapt unul din motivele pentru care am ales prepay în locul celor 2 decenii de abonament neîntrerupt: FLEXIBILITATE.

Miha_Z
#StarMember
Și eu o susțin. De ce sa fim nevoiți să dăm 16 Euro pt o opțiune in SEE, iar în UK sa putem lua cu 5E? Într-adevăr ar trebui sa existe și o opțiune mai ieftina pentru cei nevoiți să plece pentru câteva zile și nu-și permit sa aloce 16E.

FLo1
#StarMember
DA Miha Z, corect. Nu e vorba că ”nu îți permiți”, ci despre obligația furnizorului de a plăti enorm pentru un serviciu pe care tu îl dorești temporar, adică 7-10 zile, nu 30 de zile. Și mai intervine și dezbaterea despre cantitate: am nevoie doar de acces roaming? Am nevoie de minute? de SMS? de date mobile? De ce să nu pot alege ceea ce am nevoie? Și discriminarea: de ce pentru cei din UK trebuie să existe mai multe opțiuni decât pentru oricare SEE?? Doar pentru faptul că există 2-3 zboruri zilnice din Cluj sau București și nu numai.... nu este de exemplu un motiv pentru o astfel de abordare discriminatorie: înainte de toate suntem EUROPENI, nu britanici.

Florin
Cunoscător
Mă alătur și SUSTIN propunerea dar se pare că nu avem niciun răspuns oficial, de aia nu mai pot cei de la Orange de propunerea noastra. Un mare minus pe segmentul asta. La Vdf se poate, au o opțiune de călătorie cu 7e, pe 30 zile, cu 9 GB internationali. Orange..... pauză.

FLo1
#StarMember
@Florin: Știu de atitudinea Orange, inclusiv că în loc de a scădea tariful opțiunii Orange a preferat să-l crească: de la 10 la 12€, de la 14 la 16€, etc. Sper doar să nu mai fie atât de lacomi.

FLo1
#StarMember
Mdaaa, după cum se pare inclusiv din discuțiile de pe acest topic (https://comunitate.orange.ro/questions/2964468-propunere-optiune-roaming-abonament-resurse-nationale) sau (https://comunitate.orange.ro/questions/3002591-roaming-schimbarea-abonamentului), mințile luminate ale ”colegilor de la Marketing” lucrează intens în favoarea clienților Orange, cu celeritate, persuasiune și devotament. Păcat că rezultatele nu se văd sau poate că relația cu Orange e ca la un ”blind date”.... Așteptăm sau ne portăm / Zi de zi la gândul acesta cochetăm / Orange să nu lenevească / Marketingul să se trezească.

FLo1
#StarMember
Dragă ”entitate de marketing” ce nu-ți justifici existența în ograda Orange, vezi că Vodafone (DA, concurența la care te raportezi de cele mai multe ori) nu doarme și revine exact cu ceva cam ce (eu cel puțin) așteptam de la tine. Ia de aici (vezi atașament), analizeză și ia atitudine. Altfel, poate fi tardiv. Degeaba firmiturile cu UK și Moldavia... Doar acestea există pentru tine? Nu zău.....

Florin
Cunoscător
Flo1 și mai au o opțiune de 7e care se activează la abonament ptr resurse SSE. Orange doarme și nu-i interesează decat sa ai un abonament de peste 10e, doar bani, atât, in rest nu știu să atragă sau să-și mențină actualii abonați. Orange vrea 12e pe o opțiune de câteva resurse pe roaming, pe când la Vdf. au cu 4e sau 7e.

FLo1
#StarMember
Dragă echipă de marketeri plătiți de Orange, produceți ceva util, pentru că nu se vede nici o schimbare? Conform atașamentului, tot aceiași bătaie de joc de mai bine de un an de zile: Tarife crescute, resurse limitate, deci schimbări în rău, nu în bine. Și asta pentru câteva zile de.... roaming SEE. Reduceți măcar durata de valabilitate a opțiunii (adică fără pretenții să fie de 30 de zile), dar faceți măcar ceva să se vadă că nu stați degeaba. Surprindeți-vă clienții și într-un mod plăcut, nu cu dezamăgiri ca până acum. Ca idee, la acest moment, cu această opțiune nu-i mulțumiți nici pe cei care stau 4-5 zile și nici pe cei care stau mai mult de 2-3 luni de zile. Și problema e că sunt majoritari. Așadar gândiți-vă și la client, nu doar la buzunarul propriu.

Florin
Cunoscător
Nu au niciun interes atâta timp cât unii plătesc prețul cerut. Majoritatea pleacă în vacanță 7-8 zile, ar fi putut să gândească Orange o posibilitate de opțiune ptr o săptămână sau două săptămâni, de câțiva GB, nu multi, cat să-ți ajungă ptr o socializare sau câteva discuții pe wpp, deci nu mult. Dar zgârciții din Orange de ce sa se uite la nevoile abonaților dacă noi plătim la timp, și dacă noi i-am ales așa cum sunt. Ii doare undeva de nevoile noastre, banul să iasă.