anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Yeeeeeeey Apple Pay la Orange Money

Viotoon
Junior entuziast
Yeeeeeeey
Apple Pay la Orange Money
Dacă ai iPhone sau Apple Watch și card de debit Orange Money, experimentează o nouă metodă de plată:
Perfectă, atunci când vrei să lași portofelul acasă: la o plimbare prin parc, la festivalurile preferate sau chiar la terasa unui restaurant din Paris
Rapidă, prin apropierea device-ului Apple de orice terminal POS contactless care acceptă Visa
Sigură, prin autentificarea oricărei plăți cu: codul telefonului/ceasului, amprenta sau Face ID
Descarcă aplicația Orange Money
Ce parere aveti despre aceasta oferta ?
22 Răspunsuri 22

Jay
Campion certificat
Stiu ca aparea pe site "in curand Apple Pay".. s-au miscat destul de repede.. Cred ca ar trebui sa existe colaborari cu marii producatori, daca exista interes pentru astfel de servicii, inclusiv pentru smartwacht-uri nu doar pentru telefoane.. Recunosc, imi place faptul ca poti folosi la multe lucruri acum amprenta.. e cea mai simpla varianta de validare a unei plati.. 🙂

Razvan
#StarMember
Super, bravo Orange România. Așteptăm să lansați și pe alte modele de telefoane cu android, aceasta metoda de plata.

Miha_Z
#StarMember
Frumos, acum se pot bucura si utilizatorii de Iphone de serviciul Orange Money.

RafaHelper
#StarMember
Salut, @Viotoon, Apple pay nu este o oferta ci un serviciu de plata. @Jay, acest serviciu este disponibil pe iPhone-uri si Apple Watch-uri(smartwatch). @Razvan, Apple pay nu este compatibil cu telefoanele Android, deci Orange nu poate lansa Apple pay pentru telefoane cu Android. Pentru telefoanele cu Android se va lansa in viitorul apropiat Google Pay, dar momentan poti folosi Orange Pay pe un telefon cu Android si NFC daca ai un card Orange Money.

Jay
Campion certificat
@rafa.bloger, stiu pentru ce este disponibil.. mi-am exprimat parerea ca ar trebui, avand in vedere pasul pe care tocmai l-au finalizat, sa colaboreze cu marii producatori, in sensul de a gasi solutii sa aduca la Orange si alte smartwatch-uri cu care ar putea doritorii sa foloseasca un serviciu de plata, nu doar pe cele care folosesc aplicatiile fitbit si garmin..

RafaHelper
#StarMember
@Jay, ai putea sa ne dai cateva exemple de astfel de smartwatch-uri?

Jay
Campion certificat
Eu nu am aplicatia Orange Money, dar, am vazut in comunitate persoane care ar fi dorit sa foloseasca altceva decat fitbit sau garmin, pentru ca prefera o anumita marca sau pentru ca au deja un smartwatch.. Eu, daca as folosi aplicatia si as fi in situatia de a face plati in acest mod, as fi tentata sa ma uit dupa un model de la Samsung.. altii poate ar vrea de la Huawei..

Vio73
#StarMember
Unii așteptau demult asta! Felicitări Orange! Așteptăm internetul nelimitat!

Jay
Campion certificat
Eu am primit mesaj de la banca.. si ei lucreaza acum cu apple pay.. as vrea sa le spun ca eu am Samsung, dar, nu se poate replica la numarul respectiv 😄

Laura_cio
Senior
Tot ce ne ușurează munca e primit cu brațele deschise.

Ciucuras
Cunoscător certificat
O metoda usoara de plata, din pacate este doar pentru cei care utilizeaza Iphone sau Apple Watch. Sunt sigura ca Orange va asigura in viitor aceasta posibilitate si pentru Android.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Ciucuras, Ai citit mesajele de mai sus sau ti-ai dat cu parerea asa pur si simplu? @Jay, de la ce banca ai primit mesaj?

Ciucuras
Cunoscător certificat
Am citit mesajele, nu scriu doar asa sa imi dau cu parerea, am aplicatia orange money, pe care o si folosesc. ”Dacă ai iPhone sau Apple Watch și card de debit Orange Money, experimentează o nouă metodă de plată”. Eu nu detin un IPhone si nici Aplle Watch, asta spuneam, ca nu este pentru toata lumea.

RafaHelper
#StarMember
@Ciucuras exista deja o solutie si pentru tine daca vrei sa platesti cu un telefon cu Android. Dar pentru ca nu citesti nu o sa sti acest lucru. Pentru cei care au telefoane cu Android, Orange a lansat inca din luna martie a acestui an aplicatia Orange Pay prin care poti sa platesti de pe telefonul tau cu Android la fel cum platesc ceilalti prin Apple pay de pe iPhone. Yeeeeey mister elucidat. Regasesti si mai sus aceste informatii precum si in alte topic-uri deschise in comunitate.