anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie îmbunătățire Orange Money

Razvan
#StarMember
M-am gândit, după problema pe care am întâmpinat-o ieri, cu transferul bancar într-un cont IBAN din Orange Money, ca la următorul update să fie implementat un buton de informare, în care să îți atragă atenția să nu folosești caractere speciale (“. “, “, ", “+"). Fiindcă am vrut să plătesc întreținerea la bloc, numele asociației fiind lung, am utilizat semnele de punctuație (.) la prescurtare și "+" la denumirea blocului. Azi după ce m-am logat iar în aplicație, am vrut iar să plătesc, din nou nu știam cauza. Într-un final am tastat câteva cuvinte și butonul continuă s-a activat.
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Orice sugestie de îmbunătățire e binevenită! Și eu o să plătesc în curând întreținerea (pentru prima oară din Orange Money) și îmi vor fi utile aceste informații. Mulțumim!

Ascary
Campion certificat
Bine de stiu. Multumim Razvan. Ar fi bine sa postam pe acest topic si alte astfel de "curiozitati" ale Orange Money

Razvan
#StarMember
Da, feed-back-ul clienților ajută la dezvoltarea aplicației.

Miha_Z
#StarMember
E bine ca ai elucidat misterul din cauza caruia nu puteai face transferul. E indicat ca aceste informatii sa fie la dispozitia clientului pentru a nu mai fi neclaritati.

Vio73
#StarMember
Oricum, e bine că ai văzut aceste deficiențe și le-ai semnalat.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Razvan mulțumim. Vom transmite colegilor noștri.

Ascary
Campion certificat
Mihaela nu cred ca dezvoltatorii vor schimba ceva iar aceasta logică este pentru a elimina posibilitatea de a crea SQL INJECT . Adica un set de caractere care contine & sau ! in MD5 este harmless. De altfel algoritmul de cryptografie mai permisiv gen # hastag,ar face trimiteri la URL-uri si iar nu ar fi bine.