anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Erori aplicatie Orange Money

Benny_1
Junior entuziast
Hello! Mai are cineva erori de la ultimul update cu modificari de securitate? La mine porneste greu aplicatia si m-am chinuit 30 de minute sa fac un transfer...
24 Răspunsuri 24

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, eu am avut chiar aseară o problemă, dar acum văd că e în regulă. Am vrut să încarc de mai multe ori pentru efectuarea unor plăți și după ce am efectuat una, când încărcam pentru a doua, mi-a apărut mesajul ,,Hopa. A intervenit o eroare" și n-a mai vrut.

Benny_1
Junior entuziast
Exact..tot intra eroarea respectiva...sper sa rezolve...la mine de cateva zile merge ca naiba

Szabolcs
Explorator entuziast
Ieri am vrut sa mi transfer ceva bani si nu am reusit. Am incercat de pe cardul sotiei transfer prin IBAN nici asa nu a mers. Sper sa se rezolve problemele.

DanielaH
Moderator
Vă mulțumim tuturor pentru sesizări! Am transmis situația colegilor noștri. Vom reveni aici cu actualizări vis-a-vis de această problemă.

Vio73
#StarMember
Și astăzi am pățit același lucru, în momentul în care am vrut să alimentez de mai multe ori. E destul de supărător! Mulțumim!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Avem confirmarea că aceste erori au fost remediate și că transferurile funcționează normal. Este totul OK și la voi?

Vio73
#StarMember
Deocamdată este bine, dar vedem pe parcurs! Mulțumim!

Benny_1
Junior entuziast
Eu tot intampin erori la transferuri...

Vio73
#StarMember
Sincer, am pățit și eu să-mi arate o eroare astăzi, la plata unei facturi la întreținere, dar apoi mi-a arătat că e plătită! Deci totul a fost în regulă până la urmă!

Ascary
Campion certificat
La fel si mie la un transfer...dupa confirmare mi-a dat eroare,dar totusi mi l-a facut. Cred ca mai este de lucru la aplicatie si cred ca eroarea vine din cauza autorizarii care s-a scos timp de 5 minute. Inainte de acest update,eroarea nu exista.

Vio73
#StarMember
Înseamnă că este generală. Am pățit și ieri, dar am crezut că e o întâmplare. Astăzi s-a repetat! Bine că s-a realizat de fiecare dată tranzacția!

adrian87n
Cunoscător
Salut, da si eu am erori in aplicatia Orange Money, ideea e ca este actualizata in urma cu o zi, si nu se mai pot face transferuri cu card BT, , iar la autorizare tranzactie , trebuie sa intri de fiecare data in aplicatia bancii. desi in siteul orange scrie clar ca nu se va percepe asa ceva , adica alimentare contului va fi cat mai simpla. se pare ca acum nu mai este asa.

Ascary
Campion certificat
Am facut update la aplicatie ieri iar astazi am facut alimentare prin cardul inrolat al CEC Bank.Alimentarea s-a facut ca deobicei instant nu inainte de a introduce codul primit prin SMS de la CEC Bank. Mi se pare o masura de siguranta utila si chiar nu e complicat nimic,introduci suma si codul si asta e.

adrian87n
Cunoscător
dar cum zic ei,.. nu ar fi nevoie de sms.... acum trebe sms, e mai complicat