anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Creare online cont Orange Money

hope
Începător
Bună ziua. Am accesat și eu Orange money și sunt un pic nedumerită! În cadrul convorbirii ți se cere să prezinți cartea de identitate și se întrerupe brusc. N-am primit niciun răspuns, niciun link de confirmare sau infirmare. Probabil sunt mai mulți pași de urmat. Am 5 zile de când am accesat platforma și aștept ceva...Un răspuns...
10 Răspunsuri 10

DanielaH
Moderator
Bun venit în Comunitate, hope! Ne spui mai exact ce anume dorești să faci? Vrei să-ți deschizi online un cont Orange Money din aplicație? Ajută-ne, te rog, cu mai multe detalii.

hope
Începător
Bună ziua. Am accesat platforma în ideea unui card de credit. Iar singurul răspuns este că un cont este în curs de procesare

DanielaH
Moderator
@hope, am transmis situația semnalată de tine colegilor noștri de la Orange Money. Vom reveni, aici sau în mesaj privat, când vom primi răspunsul lor. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Pancetta
Angajat Orange
Buna. Mai sunt cativa pasi de urmat, da, dupa incheierea apelului video. Ai incercat sa faci un update aplicatiei Orange Money? Si sa reiei procesul din aplicatie? Din cate stiu, poti relua cererea din pasul in care ramasese ... asta pana revin colegii de la Orange Money cu o solutie/ explicatie.

hope
Începător
Bună. Am updatat aplicația. Din păcate când încerc să mă conectez din nou îmi apare mesajul că un cont cu numărul ăsta este în procesare.

Vio73
#StarMember
Din păcate, numai cei de la Orange te pot ajuta! Cu siguranță, acesta va veni!

Manuel_2
Începător
Ce fel de telefon ai? Am inteles de la relatii clienti ca nu functioneaza deschiderea cardcredit pe IOS.

DanielaH
Moderator
@hope, ai reușit să-ți creezi contul? S-a rezolvat? Te așteptăm să revii cu detalii noi și vești bune.

hope
Începător
Am fost la Orange Shop și am dat peste o tânără fantastică. Ea a fost cea care m-a ajutat. În baza celor de la Orange Money nicio șansă! Vă mulțumesc mult pentru ajutor!

FLo1
#StarMember
@hope: În speranța că Orange își va aprecia mai mult angajații decât clienții, pentru a promova competența (nu prezența), te rog dacă poți să menționezi locația acelui Orange Shop, respectiv o oră aproximativă la care erai acolo. Fără nume sau alte detalii. PS: Din ciclul ”am întâlnit și români fericiți”, mă bucură să știu că problema ți-a fost rezolvată.