anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poate tranzacționa Orange Orange Money mai mulți bani decât ai pe card?

abrahammihai
Junior

Am un card orange money și am fost „pescuit” din greșeala mea, aveam 300 de lei pe card și Orange Money a virat cu 200 de lei mai mult pe card de cât aveam eu. Ca și când aș avea o sumă descoperită. Deci Orange Money au devenit parteneri cu cei care au făcut fishing.

9 Răspunsuri 9

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Ai platit cu cardul de debit sau de credit? Pentru ca, daca ai card de debit, si nu ai bani pe el, nu se poate face plata. 

Client Orange

@abrahammihai: Pentru clarificare, ai încărcat cardul OM cu 300 și te-ai trezit cu 500, sau din 300 cât aveai pe cardul OM ai plătit cu 200 în plus? Revino cu explicații mai clare.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mă gândesc să nu fie vreo eroare, iar zilele următoare să fie corectată. Nu știu ce să zic, dar eu am de prin 2020 Orange Money ( debit) și nu mi s-a întâmplat ceva de genul. Sigur, au fost destule probleme in primul an ( mai ales), dar erau legate în special de sincope ale aplicației.

Sper să se clarifice cât mai repede și să fie doar o eroare punctuală!

Salutare, @abrahammihai 

Sunt de acord cu @Vio73 . Si eu folosesc de mult timp Orange Money si nu am mai avut probleme in ultimele luni.

Daca sumele nu apar cu verde in istoricul de tranzactii si sunt cu galben, nu cred ca sunt aprobate. Cele aprobate(care apar cu verde) ar trebui sa se reflecte si in soldul final de pe card.

DanielaH
Moderator

@abrahammihai, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta.

Turdeanul
Explorator

Buna,ai incercat sa discuti de problema ivita la serviciul relatii clienti Orange Money?cu siguranta ei vor verifica statusul problemei tale.

Daniel_A
Începător

Buna te  anunt ca la urmataoare alimentare se va retrage din contul tau suma de 200 lei  contul find cu sold negativ 200 lei  la orange se practica  sa te lase pe cardul de debit sa faci sold negativ  si se arunca vina pe visa 😂😂😂😂 

VictoriaCiobanu
Începător

Orange Money este un serviciu de portofel electronic oferit de Orange, care permite utilizatorilor să efectueze tranzacții financiare prin intermediul telefonului mobil. În ceea ce privește tranzacțiile Orange Money, este important de reținut că acestea sunt legate de fondurile disponibile în contul dvs. Orange Money. Nu poți efectua tranzacții cu mai mulți bani decât ai în cont. Contul Orange Money. Dar pot să vă ofer și alte informații dacă vă interesează, puteți intra pe https://getbadnews.ro/ și să vă jucați pacanele Shining Crown

Bun venit în Comunitate, Victoria!