anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu reusesc sa imi creez contul Orange Money

Sorin_26
Începător
Buna, nu reusesc sa imi creez profilul Orange Money, nu trec la pasul 2 unde imi pun C.I. ...Deci imi pun nr de telefon, emailul, bifez acordurile si revine la pagina principala si atit...ce s ar putea face? unde gresesc?
6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Buna! Situațiile care tin de contul personal de client, se rezolva cu serviciul clienți. Daca nu reușești sa rezolvi telefonic, posibil sa fie nevoie sa mergi intr-un Orange Shop.

DanielaH
Moderator

@Sorin, bun venit în Comunitatea Orange!

Ne dai te rog, mai multe detalii? Care este pagina principală la care spui că revine aplicația? Este necesar să bifezi mai multe pagini cu acorduri. Le-ai bifat pe toate? Numărul de telefon introdus este al titularului de contract, da?

 

Vom sesiza și noi problema ta colegilor noștri de la Orange Money.

Sigur că, între timp, poți oricând solicita un card de debit in magazin, dacă situația persistă. 

Vio73
#StarMember
Am mai văzut pe cineva zilele trecute care nu putea trece de pasul 2. A încercat de mai multe ori și s-a lăsat păgubaș.

Ascary
Campion certificat
Salut Sorin,nu gresesti nicaieri,seteaza in fontul telefonului din setari-display-font size and style pe un font cat mai mic ca sa iti intre toata pagina si sa vezi butonul "continuare/urmatorul". Dupa ce iti creezi contul poti sa revii la fontul avut de tine anterior. Succes si sa ne tii la curent.

FLo1
#StarMember
@Sorin_26: Nu reiese daca esti client Orange sau nu. Numarul de telefon folosit la configurare trebuie sa fie de Orange.

AnTT
Explorator
Salut, reincearca si spune-ne daca functioneaza te rugam. Ar trebui sa functioneze 😉