anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Limita tranzacții Orange Money

TheSpecialist
Maestru
Salut! Am o problema, încerc sa fac niște plăti la furnizori (Orange, Electrica, etc) din aplicația Orange Money și nu pot pt ca îmi spune de fiecare data ca limita de tranzacționare de 139,74 lei a fost depășită. Mi s-a întâmplat aseară, am zis sa treacă ziua poate se cumulează cumva cu alimentarea contului, dar și azi e la fel. Menționez ca limitele de tranzacționare ale contului meu nu au fost modificate recent și sunt peste 20.000 lei cam la orice tip de tranzacție.
Nu este prima luna când fac plăti la furnizori, folosesc serviciul de mult timp și pana acum nu am mai avut probleme.
A mai întâmpinat cineva problema asta? E vorba de un bug cumva legata de alocarea punctelor Thank You?
Update : am făcut o plata de 43 de lei la Salubritate și limita a scăzut la 96,79 lei.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Se poate modifica doar în Shop. https://www.orange.ro/help/cum-pot-modifica-clasa-de-tranzacionare-din-start-in-plus-8308

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

TheSpecialist
Maestru
Am găsit problema! Aparent sunt clasa de tranzacționarea Orange Money Start, unde limita este 10.500 lei/an, limita pe care eu, fără 96,79 lei am atins-o. Cum fac sa o modific, pt ca din aplicație nu îmi da voie?!

Razvan
#StarMember
Se poate modifica doar în Shop. https://www.orange.ro/help/cum-pot-modifica-clasa-de-tranzacionare-din-start-in-plus-8308

teacher_
#StarMember
@The Special List, și mie mi-a zis doamna consultant, când am întrebat care este limita pe an, că este undeva in jurul a 10.000 de lei, și că modificări nu pot face decât la Shop, cu acordul lor, pentru că este o alta categorie monetară. Nu știu dacă o sa implice și ceva costuri, mă refer la rulajul de bani de acum înainte. Oricum, nu am mai auzit pe cineva să ceară marirea plafonului ăsta, de 10.500/ an 🙂

TheSpecialist
Maestru
Well... I need it fast! Azi ma duc în Shop 🙂 Mulțumesc de info!

teacher_
#StarMember
Iti doresc spor la cumparaturi 🙂

TheSpecialist
Maestru
Mulțumesc! Deocamdată utilitățile, ca un cetățean responsabil ce sunt, apoi dezmățul.

Vio73
#StarMember
Cred că în Shop poți afla detalii despre așa ceva. Succes!

Ascary
Campion certificat
Salut The Special list. Nu e nevoie sa mergi in shop. Poți seta limitele chiar tu. Intra în aplicație,din coltul stanga sus alegi "cardurile mele" apoi "setări tranzacții și limite" și acolo ai trei ferestre: setări plati internet,plati online și retrageri ATM. Sub fiecare din aceste ferestre ai un buton cu galben "modifica limite". Apeși pe care vrei și introduci limita care ai nevoie. Actualizarea in pagina nu se face instant însă plățile le poți face imediat cu limita pusă de tine. Exact aceeași pași i-am urmat și eu când făcusem mai multe plati iar la ultima nu mai îmi permitea sistemul sa o fac. După setarea altei limite mai mari nu am mai avut probleme.

TheSpecialist
Maestru
Ascary, nu are treaba cu secțiunea aceea. Acolo limitele le-am setat de la început cu valori mari, tocmai ca să nu am restricții. Acelea sunt limite lunare, pe care nu le ating. Aici e vorba de o limita anuala, o găsești în meniul din stânga sus, la setări.

TheSpecialist
Maestru
Gata! Am rezolvat-o, am fost în Shop, a durat 1 minut. Modificarea nu implica costuri suplimentare.

teacher_
#StarMember
Sa fie primit 🙂 sunt curios cate limite exista, daca cea de 10.500 este numita Orange Money Start... Pentru următorul nivel care e pragul?

Miha_Z
#StarMember
@The Special List bine ca ai rezolvat problema. Daca vom trece prin aceeasi situatie vom sti ce vom avea de facut.

TheSpecialist
Maestru
teacher_ la următorul prag Orange Money Plus, limita e de 10,000 lei/zi.

Ascary
Campion certificat
Am înțeles acum ce vrei The Special list. Mă bucur că ai rezolvat 🙂