anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La cumpărături cu smartphone-ul

eda2k
Cunoscător
Salut !
Nu de puține ori, am plecat în oraș doar cu smartphone-ul, fără portofel/ carduri/ cash. Cine m-a salvat în această situație ? Orange Money, prin Orange Pay/ NFC. Până acum, am putut să plătesc peste tot, fără probleme - restaurant, magazin, benzinărie, bilete tramvai, etc.
Cine a mai experimentat o zi fără card/ cash ? Ați întâmpinat probleme/ dificultăți ?
33 Răspunsuri 33

Ascary
Campion certificat
Nici o dificultate. Folosesc zilnic cardul Orange Money.Intenționez să-mi achiziționez și un smartwatch compatibil Fitbit sau Garmin pentru plati în magazine.

Razvan
#StarMember
Super e bine de știut, ca îți poți lăsa telefonul acasă.

Vio73
#StarMember
Da, e ceva destul de interesant să nu mai iei portofelul după tine.

Ascary
Campion certificat
Da,mai ales atunci când alerg. E mai simplu sa îmi cumpăr o apa cu ceasul fara a fi nevoie sa îmi iau telefonul cu mine atunci când alerg.

eda2k
Cunoscător
@Ascary, Razvan: Salut! Probabil nu s-a înțeles foarte bine întrebarea mea ... Utilizarea smartphone-ului la toate plățile zilnice, fără a utiliza „plasticul”/ cardul fizic ... Să pleci în oraș doar cu smartphone-ul/ smartwatch-ul, fără portofel :) Dacă ar exista și bancomante de la care să poți retrage prin NFC, cardurile ar deveni inutile în majoritatea cazurilor 🙂

Miha_Z
#StarMember
Eu momentan nu am aceasta aplicatie de la Orange. In schimb am aplicatia Carrefour Pay si la fel platesc doar cu telefonul, dar doar in incinta magazinelor fiind o aplicatie proprie. De asemenea mai folosesc NFC prin BRD Pay si mi se pare util pentru situatiile in care n-am portofelul cu mine.

Laura_cio
Senior
E ok, însă, la piața cum faceți? Acolo nu merge treaba nici cu plastic, nici cu smartphone, ci cu cash. Eu am plecat odată la piața fără bani in portofel, doar carduri.

Ascary
Campion certificat
La piata cu bani lichizi 🙂

eda2k
Cunoscător
@Laura.cio: Aștept cu nerăbdare un POS contactless la piață 😉

Vio73
#StarMember
Ar fi binevenit!

Cathy
Explorator entuziast
Eu inca nu m-am riscat sa plec doar cu telefonul desi vad in jurul meu ca nu sunt probleme de ordin tehnic in a folosi acest sistem, problema este daca gasesc reduceri la ce-mi place vin si fara ceas ce sa mai zic cu ce e in cont, asa când vad ca se goleste portofelul mai pun frana 🙂

Ascary
Campion certificat
La achiziția smartwsch-urilor compatibile NFC Garmin și Fitbit utilizatorii de Orange Money și reducere 20%

Vio73
#StarMember
Mi-ar plăcea la nebunie să am această posibilitate.

Ascary
Campion certificat
Te așteptăm în clubul utilizatorilor de Orange Money 🙂