anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Intarziere la transferul bancar

satenu78
Junior entuziast

Nici nu ne-au vândut bine cei de la Orange celor de la Alpha Bank și a apărut prima problemă - un transfer bancar care, după spusele stăpânilor se efectuează instant, are deja o întârziere de aproape 24 ore. Cei de la serviciul clienți spun că este o problemă generală cu transferurile IBAN, se lucrează la remedierea problemei dar nu se știe cât durează. Eu cred că această problemă va deveni unul dintre proastele obiceiuri ale Alpha Bank, despre care am citit în recenziile de pe internet. A colaborat cineva cu această bancă până acum? Este adevărat sau nu faptul că are unele din cele mai proaste servicii din România? Mie nu îmi convine să îmi stea banii blocați în transferuri. Mai are rost să păstrez contul sau migrez la altă bancă?

8 Răspunsuri 8

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Personal am renuntat la serviciile Orange Money inainte de transferul efectiv la Alpha Bank Romania tocmai pentru a evita astfel de situatii.

Pana la urma este alegerea ta daca ramai la OM sau nu. Poti avea conturi la mai multe banci, spre exemplu folosesti OM doar pentru plati la comercianti (primesti puncte OTY la fiecare tranzactie), iar la banca X faci transferurile pe IBAN.

Bine punctat, am conturi la 6 banci, iar OM il folosesc fix pentru ce ai scris tu si pentru transferuri bancare care nu sunt urgente. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă incep să apară problemele, renunț și eu. Este foarte bine că ne-ai spus și altora, ca să fim mai vigilenți.

 

Mulțumesc frumos!

satenu78
Junior entuziast

Cu drag.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Nu am mai colaborat cu Alpha Bank si nu cred ca problema cu transferurile pe IBAN va fi una permanenta. Dar...ca la orice migrare de genul asta, e posibil sa mai apara si probleme.

Pentru test, am incercat si eu un transfer pe IBAN, si...cu toate ca am primit mail cum ca transferul s-a facut cu succes, banii inca nu au ajuns in celalalt cont. Deci da, par sa existe niste intarzieri. Cu toate astea, tind sa cred ca se vor rezolva pe parcurs.

Ca sa-ti raspund la ultima intrebare, eu zic sa mai astepti un pic sa se rezolve problemele astea, si daca in continuare esti nemultumit, binenteles ca poti sa te transferi la o alta banca.

Si eu am intampinat niste probleme cu inrolarea cardurilor in aplicatiile de wallet. Problemele s-au rezolvat (partial). Deci pare ca se lucreaza la destul de multe lucruri in acelasi timp. Probabil ca din cauza asta poate sa dureze un pic mai mult rezolvarea problemei.

Dar cum ziceam, eu zic ca e doar o perioada mai aglomerata. Daca inca mai sunt probleme si dupa asta, eu o sa deschid un tichet cu problema asta. Pe mine unul nu ma afecteaza prea mult, pentru ca in general nu trimit pe IBAN. Dar daca astepti dupa acel transfer...e intr-adevar destul de neplacut.

In fine. Eu zic doar sa le dai o sansa sa repare problema. Tind sa cred ca e doar o perioada mai aglomerata cu probleme derivate din migrarea serviciilor. 🙂

Client Orange

DanielaH
Moderator

@satenu78, s-a rezolvat problema cu transferul?

satenu78
Junior entuziast

Da! După aproximativ 36 ore.

Razvan
#StarMember

Da, inca transferul nu se realizeaza instant, chiar daca banca partenera face parte din grupul bancilor care au aderat la transfond.

Plati Instant