anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Google Pay disponibil în România

Neaplicabil
Bună ziua tuturor,
se vorbește de vreo lună de faptul că azi 17 noiembrie 2020 Google Pay devine disponibil oficial și în România.
De dimineață s-a actualizat aplicația Orange Money și la noutăți scria că acum e posibilă adăugarea cardului în Google Pay direct din aplicație. La fel și pentru aplicația BT Pay se spune că este permisă adăugarea cardului în Google Pay direct din aplicație.
La o căutare rapidă în Google Play găsesc aplicația Google Pay dar butonul de instalare nu este activ.
La voi cum stau lucrurile? Nu mă interesează instalarea Gogle Pay prin intermediul unui apk din alte surse decât cea oficială.
12 Răspunsuri 12

Lucian_28
Începător
Salut Merge, dar fara aplicatie. In setari, google, account services, google pay. Adaugi cardul, confirmi cu cod sms si aia e. Testat de mine si totul e ok. Sau, cum zice si in updateul aplicatiei orange money. In sectiunea cardurile mele ai google pay.

Neaplicabil
Lucian la mine încă n-au apărut în aplicații această posibilitate, poate și din cauza faptului că am setată ca metodă de plată implicită BT Pay. Dar a funcționat înrolarea cardurilor manual așa cum ai spus tu, rămâne de văzut dacă funcționează plata în magazine cu telefonul atunci când am setat Google Pay. Revin după ce fac cumpăraturi, mai pe seară sper... În altă ordine de idei metoda de înrolare a cardurilor descrisă de tine era disponibilă dintotdeauna acolo dar serviciul de plată cu telefonul Google Pay nu era disponibil în România.

Lucian_28
Începător
Stiu ca era dar nu functiona pentru ca am incercat la ultima stire, prin octombrie si tot nu mergea. Acum se pare ca e ok.

Neaplicabil
Și plata la POS? Tranzacția prin metoda Google Pay este pe cardul principal ales?

Lucian_28
Începător
Am platit la pos prin google pay cu cardul orange setat ca default. Voi testa si cu selectarea unui alt card.

Neaplicabil
Verificăm! Poate nici nu mai avem nevoie de aplicație cât timp serviciile Google Pay sunt active în Android 🙂

Lucian_28
Începător
Orange pay era dezinstalata cand am facut plata.

Neaplicabil
Am ajuns la cumpărături și pot confirma că și Revolut funcționează cu Google Pay la plata prin POS. La fel și cardurile BT și Orange.

AnTT
Explorator
Salutare, metoda cea mai buna de adaugare Google Pay, inclusiv de setare card principal de plata este prin aplicatia Orange Money. Detaliile sunt la https://www.orange.ro/money/nfc Bafta multa!

Neaplicabil
Eu am adăugat toate cardurile prin metoda pe care mi-a spus-o mai sus Lucian: Google - Account Services - Google Pay.

Anca07
#StarMember
Da da da! Functioneaza! Testat si de mine cu card Revolut! Me happy:)

DanielaH
Moderator
Update 09.09.2021 - Vesți bune! Aplicația Google Pay se poate descărca acum direct din Magazin Play pe telefoanele Android compatibile.