anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Creare cont Orange Money - numărul de telefon nu este valid

Beatrice33
Junior

Bună! Am tot încercat să îmi fac cont pe aplicația orange money, dar mereu primesc eroare ca numărul de telefon nu este valid. Am cont în my orange cu același număr, bineînțeles, dar se pare ca în orange money ceva nu este ok. Știe cineva care ar putea fi motivul? 

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

Beatrice, bun venit în Comunitate!

Nu avem niciun incident semnalat în acest sens. Ai ultima versiune a aplicației? Ai încercat o dezinstalare/ reinstalare? Poți pune o captură de ecran cu eroarea?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Mmm nu am idee. Formatul este corect? 
Incearca sa suni la 300, ramura 2 (Orange Money). Vezi daca te pot ajuta cu o informatie. Poate e un bug in aplicatie. 

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu reușești, nu ai alte soluții decât să îi contactezi la 300, ramura 2, sau pe Chat Djingo.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Beatrice33, ai reușit să-ți faci cont?

Din păcate nu, am aflat ca cel mai probabil nu am versiunea bună a aplicației pentru ca nu pot sa folosesc google play, am un huawei p40 pro 

Instaleaza Orange Money pe un dispozitiv cu Google si transfera-l cu ShareIt (evident, aplicatia se gaseste si in Google Play, dar si in AppGallery). Eu am versiunea 2.9.11 (build 354) instalata (Nova 8i) si nu mi-a facut probleme.

O sa încerc, mie versiunea din app galery îmi face probleme

In AppGallery sigur nu este Orange Money. Cel putin eu nu am gasit-o. Doar cu metoda de care ti-am spus mai devreme am reusit sa-l instalez (evident, ma bombardeaza la fiecare accesare a aplicatiei ca nu va merge fara GMS, dar, dupa ce trec de acest pas, pot face orice operatiune doresc).