anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre alimentarea automată recurentă a contului Orange Money?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Colegii de la Orange Money pregătesc un nou feature - “Alimentarea automată recurentă” și vor să afle părerea voastră.

 

Vă invităm să ne spuneți în comentarii varianta pe care o preferați (și de ce) pentru alimentarea automată a contului cu un card de la altă bancă:

 

1. Alimentare la limita minimă de sold

Alegi un prag minim al soldului, iar când acesta este atins alimentarea se face automat cu o sumă aleasă de tine.

(Ex. Dacă soldul contului tău OMY scade sub 100 RON, contul se alimentează automat cu 300 RON cu cardul tău de la altă bancă)

 

2. Alimentare la o dată aleasă de tine

Alegi suma cu care vrei să alimentezi și o dată la care să se alimenteze automat contul tău.

(Ex. Pe data de 25 iulie contul tău se alimentează automat cu 300 RON cu cardul tău de la altă bancă)

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Mi se pare interesant, dar nu cred că e util in toate cazurile. Adică pot fi situații în care nu am nevoie să mi se încarce in mod automat. Sau poate nu am înțeles eu bine. La al doilea punct, e în regulă. Sper că sunt opționale aceste funcții și nu obligatorii. Mulțumesc!

RafaHelper
#StarMember
Imi place prima varianta si sigur as folosi, mi s-a întâmplat de multe ori sa nu am bani pe card pentru ca uitasem ce sold am si incercam sa fac o plată. Cu acest feature, nu mai trebuie sa verific de fiecare data ce sold am si sa fac o alimentare cand nu mai am bani in cont.

Anonim
Neaplicabil
Și eu cred că e o funcție utila. Deși nu am cont Orange Money, folosesc această funcție în aplicația de banking, mă ajută să plătesc facturile la timp. Înainte de asta, am pățit de multe ori să uit să plătesc și mă "trezeam" cu penalități. În concluzie, cred că e o funcție binevenită. 😉

Jay
Campion certificat
Cardul OM este foarte utilizat la mine, astfel ca o suma la o data fixa nu m-ar ajuta, mai degraba prima varianta.. insa si aceea ma ajuta partial, adică prin faptul ca ar fi banii în cont dacă m-as trezi ca-mi trebuie acum. Spun parțial pentru ca am obiceiul sa setez foarte des limitele, adică nu setez lunar suma la care cred ca voi ajunge, conform istoricului ci încep cu o suma mica și pe măsură ce am nevoie o modific.. deci as avea banii în cont dar ar trebui sa-mi amintesc și sa modific limita.. Nu pot spune ca am neapărat nevoie, sau ca ma ajuta foarte tare vreuna dintre cele doua variante, dar, dacă ar trebui sa aleg, prima ar fi mai de folos.. De 1 an și ceva, de când folosesc OM nu am uitat niciodata sa alimentez sau sa achit facturile, în plus, am preferat mereu sa fac virament.. abia de curând, pentru ca era weekend și știam ca doar prin alimentare direct cu un card voi avea banii imediat în contul OM am testat și varianta asta.. altfel n-as fi avut nici acum un card salvat acolo..

Razvan
#StarMember
Mda, mi-este indiferent, deși mi s-a mai întâmplat să nu pot plăti anumite cheltuieli cu OM, tocmai că nu a mers în acel moment să fac top-up. Totuși OM un card doar pentru plăti, prefer să pun bani, cât consider personal că este nevoie.

Pololică
#StarMember
Cred ca mai utila ar fi varianta 1. Desi, daca tot se intreaba pentru ceva modificari operationale, as mai veni cu o recomandare: alimentare recurenta pentru plati recurente. Caz concret: avem de plata factura Orange, factura de curent, factura de gaze (in principiu, cele 3 facturi lunare pe care le platim cu totii). Evident, toate au scadente diferite. S-ar putea introduce optiunea de plata recurenta pentru furnizorii parteneri Orange Money cu alimentare automata la scadenta (ceva similar cu cu punctul 2). Adica, daca am factura Orange scadenta pe 25 ale lunii si aleg sa fie platita prin Orange Money, sa se traga automat suma de pe un card extern (evident, inrolat in aplicatie) pentru TopUp). Eventual, pentru a preveni posibilele erori, sa traga suma cu o zi inainte de scadenta.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ambele au partea lor utila, si in acelasi timp, inutilitatea lor. Daca ai mai multe carduri, si stii sigur ca cel putin pe unul dintre ele, vei avea fonduri suficiente intotdeauna, astfel incat sa se poata face transferul...da, ar merge. Oricare dintre cele doua. Dar aici as veni cu un contra-argument: daca se poate schimba cardul pe care primesti in mod normal banii in fiecare luna (daca e vorba de cardul de salariu, la unele firme nu se poate...), cel mai simplu si mai direct ar fi sa ii dai angajatorului, sau celui care iti alimenteaza contul, IBAN-ul de la contul Orange Money. In felul asta, nu mai ai nevoie de niciun fel de transfer. De asemenea, putin off-topic dar totusi on-topic prin prisma faptului ca e vorba de Orange Money, sunt foarte multe (prea multe) bug-uri in aplicatie si in serviciile Orange Money. Ieri m-a dat din nou afara aplicatia de Android, si a trebuit sa refac setup-ul. Iar in cursul setup-ului, am primit acel cod de verificare de 3 ori in aprox 2 minute. In conditiile in care nu cerusem un cod nou. In timp ce-l introduceam pe primul, a venit si al doilea. Nici nu stiam pe care sa-l introduc. Pana la urma am reusit sa finalizez procesul, dupa care am mai primit un SMS cu alt cod...la fel de necerut. Lasa impresia de aplicatie facuta in graba, si testata insuficient. Daca va pot ajuta cu testarea (cu toate ca ar trebui sa existe o echipa dedicata pentru asta), anuntati-ma. Recomandarea mea ar fi sa se prioritizeze intai rezolvarea acelor bug-uri, si apoi noile implementari.
Client Orange

teacher_
#StarMember
Eu consider că această idee ar trebui să fie opțională. Nu este o idee rea, pentru cei care călătoresc, sau își plătesc facturile cu cardul Orange. In cazul meu, eu utilizez cardul doar când călătoresc în afara, și am câteva sute de lei păstrate pentru urgențe. In general nu utilizez acest card intern.

TheSpecialist
Maestru
In afara de a crește rulajul banilor prin OMY , sincer nu vad utilitatea celor 2 propuneri. Avem varianta de top-up, asa ca putem oricând sa alimentam cât și de pe ce card vrem. Insa as veni cu 2 mari propuneri : 1.Posibilitatea de a amâna update-ul aplicației sau notificarea ca începând cu data de, ora de , va fi disponibil un update prin intermediul Google Play sau Appstore. Caz concret : eram plecat din tara și am avut nevoie sa accesez aplicația pt o plata . Fix atunci a cerut update, evident ca nu a vrut prin date mobile , și a trebuit sa caut ca disperatul un wifi sa pot sa fac actualizarea , ca ulterior sa pot accesa aplicația. Foarte neplăcut! 2. Posibilitatea ca o alta persoana , în afara de titular sa poată alimenta cardul din Shop sau magazine partenere.

Miha_Z
#StarMember
Eu nu as folosi "alimentarea automata". Folosesc cardul OM ocazional și-l alimentez atunci când am nevoie. Au fost și situații în care aplicația nu a funcționat și nu as vrea sa am banii blocați atunci când am nevoie de ei.

Vik13
Începător
Eu folosesc zilnic cardul pentru plati facturi, cumparaturi, transfer bani. Sunt foarte mulțumit, am cerut si salariul sa fie virat in contul OM. Deci, pentru mine nu are nici un sens... Asa cum a mai spus cine rezolvati urmatorul aspect: Posibilitatea ca o alta persoana , în afara de titular sa poată alimenta cardul din Shop sau magazine partenere.Pe bune, nu vad motivul pentru care nu acceptați aceasta opțiune.

sorinp82
Junior entuziast
O idee foarte utilă, bravo și mult succes în continuare.

Kabal
Junior
Super idee.. Trebuie văzută modalitatea de implementare

cornel_tudurean
Începător
Mi se pare inutila oricare dintre solutii. Orange este firma de telecomunicatii sau banca ? Despre banci se spune ca sunt "camatari cu lege". Asta o fi si Orange ? Ma tem ca da !!!