anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți ca pe contul Orange Money să se poată cumpăra sau vinde criptomonede?

Iris
Junior
Cum ar fi să ai la Orange un portofel cu criptomonede, să poți primi bani în criptomonede pe el și sa poți face transfer din criptomonede în lei pe cardul Visa de la Orange și dacă folosești cardul Visa de la Orange să fi răsplătit cu Satoshi de Bitcoin?
12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember
Sincer, eu unul nu cred așa ceva. Cel puțin în perioada următoare. Dar nu se știe niciodată ce se întâmplă în piață!

Anonim
Neaplicabil
Nu cred nici eu că Orange va face așa ceva! 😉

Jay
Campion certificat
Cred ca este un domeniu prea putin cunoscut si, greu accesibil, în comparație cu populația planetei... deci putin cam SF.

Razvan
#StarMember
Criptomoneda nu este o monedă oficial recunoscută la nivel mondial, e doar speculativ, fără acoperire economică în piață.

TheSpecialist
Maestru
Lumea este încă reticenta la a direcționa lichiditățile de bani strict către carduri și banking, cu atât mai mult nu se vor îngrămădit cei 15.000 de utilizatori de Orange Money sa investească în criptomonede. Nici pe Revolut, care a implementat acest serviciu de ceva timp, nu se grăbește lumea sa pună la saltea criptomonede. Caracterul speculativ este încă mare, multa lume nu înțelege dinamica unui Bitcoin, Ripple sau Ethereum, iar fluctuațiile sunt foarte mari de la o zi la alta ( 10-12 % este foarte mult comparativ cu 0,05-0,7 cât e dinamica la o valuta comuna). În plus, sunt deja foarte multe monede virtuale (cred ca undeva la 20) și îți trebuie ceva timp și îndemânare dacă vrei sa obții un profit de pe urma lor.

Ascary
Campion certificat
Nu cred că se va implementa așa ceva în România.Nu în viitorul apropiat. Desigur,ideea este lăudabilă însă suntem departe noi românii de a folosi așa ceva în tranzacții. Doar pe site-urile de plati străine am mai văzut la modalitatea de plata și criptomoneda.

FaraUnID
Campion certificat
Orange este o companie al carei domeniu de activitate se regaseste in sfera telecomunicatiilor si nu a criptomonedelor care nu sunt bani, sunt foarte volatile și nu se bazează pe nimic.

Romeo_
Senior certificat
O chestie putin cunoscuta si folosita la noi.Nu cred ca va prinde ideea din moment ce acest aspect nu vizeaza majoritatea clientilor si nu vad cum i-ar putea ajuta pe clienti / imbunatati situatia dintre client si Orange.

teacher_
#StarMember
Criptomonede? Utopic. Nu e cazul sa amestecam o sursa nesigura, cu serviciile de telefonie mobila, pentru că, in caz de faliment sau de scădere, toți și-ar pierde încrederea în Orange, sau in orice companie de profil.

Miha_Z
#StarMember
Slabe sanse ca Orange sa se implice in tranzactii de Criptomonede.

Neaplicabil
Din start e o idee fara viitor, cu atat mai mult cu cat discutam despre Orange, a carei activitate principala e furnizarea de servicii de comunicatii electronice.

Vio73
#StarMember
Este clar că nu umblă Orange cu glume din astea!