anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce credeti ca se va intampla cu Orange Money cand nu se vor mai da puncte Thank you ?

kye
Începător
Personal , cred ca voi renunta la ei. Aplicatia nu este deloc atragatoare. Serviciul este mult in urma altor servicii gen Revolut. In afara de punctele alea, nu vad absolut nici un beneficiu...
21 Răspunsuri 21

FaraUnID
Campion certificat
Cam ce se va intampla si cu Yoxo daca actuala promotie nu va fi mentinuta: Utilizatorii vor migra catre alte platforme concurente care sunt capabile sa ofere servicii adaptate pe nevoile reala ale clientului. Sunt perfect de acord cu tine, cand afirmi faptul ca Orange Money este undeva in comuna primitiva raportat la Revolut, Monese sau orice aplicatie concurenta oferita de una din bancile comerciale de la noi.

Razvan
#StarMember
Depinde de strategia lor de marketing, dacă vor face serviciul funcțional și atractiv dpdv al costurilor.

FaraUnID
Campion certificat
Sa-l faca functional?!?!?!? Pai Orange Money a fost lansat la nivel national in data de 10.11.2016. De cat timp ai nevoie pentru a face un serviciul functional, in conditiile in care suntem in 20-21 iar pe piata lucrurile se schimba cat dai refresh de pagina??? Orange Money - Un servicu lansat in 2016 si care abia zilele acestea, adica la apropare 5 ani distanta, beneficiaza de campanii de promovare pe TV. Apropos, ati vazut cat de penibil este spotul Orange Money care ruleaza pe TV? Fereasca D-zeu!

Lucifer
Cunoscător
O sa ramana un serviciu de plati digitale + card cu 0 comisioane. Cred ca nu ar avea sens sa se mai numeasca Orange Money pentru ca nu ai nici un beneficiu la Orange. Nici tu cashback cum era pana acu nu demult. Fara puncte thank you. Vor sa ne treaca pe toti pe cardul de credit unde sunt toate "beneficiile".

Anonim
Neaplicabil
Avand cont pe cam toate platformele concurente, recunosc ca il folosesc, in mare parte, doar in limita aia de tranzactii lunare care iti aduc puncte TY. Nu ofera niciun beneficiu real in rest. Mai are avantajul ca nu are suma minima de top-up, cum are Revolut-ul 60 de ron, de exemplu. Ar fi o mare greseala sa renunte la acordarea punctelor, fara altceva la schimb, cred ca ar pierde lejer 80% din clienti.

FaraUnID
Campion certificat
Cu foarte mici exceptii cam toate "facilitatile" Orange Money au fost apa de ploaie si cu impact minim, prin prisma faptului ca acele beneficii vizau un numar extrem, dar extrem de restrans de potentiali utilizatori. Nici macar in magazinul online al retelei numarul 1 nu sunt acordate reduceri la plata cu cardul Orange Money pentru utilizatorii serviciului. Orange Money nu cred ca are mai mult de 300.000 - 350.000 de conturi active (la 30 iunie 2020 erau cca 222.000 clienți). Sa derulam un mic survey ad-hoc. Cati dintre utilizatorii Orange Money ati activat urmatoarele beneficii: - Reducere de până la 12% pentru călătorii cu Qatar Airways; - 50 lei reducere la cumpărături de minimum 350 lei în magazinele Intersport; - Reduceri la abonamentele Worldclass; - 10% reducere pentru cazare la Hotelul Crowne Plaza; - 10% reducere pentru cazare la Ana Hotels; - 25% reducere abonamente individuale de sănătate Regina Maria; - 35% reducere One Day Check up Regina Maria; ? ? ? ? ? Ala eu, ala eu..... Daca tot vrei sa oferi beneficii reale clientilor Orange Money, incheie parteneriate cu marile retele de magazine care sunt prezente fizic in fiecare Judet, in fiecare Oras: Kaufland, Lidl, Altex, Flanco, Jysk, Pepco, Carrefour Market, Penny, Profi, Kik, H&M, LC Waikiki, etc. Adica retele de magazine care vand produse de stricta necesitate si ofera instant la casa de marcat 10% - 15% reducere la cosul de cumparaturi daca plata este efectuata prin intermediul unui card Orange Money. Sau 10% caskback indiferent de valoare cosului de cumparaturi.

Lucifer
Cunoscător
Imi amintesc ca primisem un SMS de la o banca pe care o folosesc cu o super oferta de cashback: faci o cumparatura cu Apple Pay la orice magazin si primesti 25 de lei in cont. Practic bani gratis :). Acum pe o nota mai serioasa, Orange Money ramane in urma la oferte fata de alte banci care ofera diferite reduceri si/sau cashback la unii parteneri folosind cardul de debit. La cardul de credit am impresia ca toata lumea are astfel de beneficii, inclusiv Orange Money.

Vio73
#StarMember
Sunt curios și eu, dar sper să se mai introducă unele beneficii până una-alta, pentru că cele existente sunt cam slăbuțe și nu știu dacă vor mai atrage și alți clienți sau pe câți îi va îndepărta!

FLo1
#StarMember
Răspuns: Este pe cale de dispariție. Motivație: Cât de inteligent trebuie să fi pentru a a investi într-un card de debit cu recompense spre zero? Adică după ce rulezi un bussiness pe banii mei să te mai și ”sponsorizez” în aprecieri să te periez? În cazul cardului de credit cel puțin bussiness-ul nu e pe banii mei, iar de multe ori simplul gest de a nu pretinde dobândă (adică perioadă de grație de 55 de zile) e suficient.

FaraUnID
Campion certificat
Daca tot discutam despre Orange Money vs Concurenta, uitati aici un program de cashback Libra Bank in parteneriat cu Radio Guerrilla https://www.guerrillaradio.ro/avanpost/ "Reducerea instant 10% in Avanposturile Radio Guerrilla se face automat la plata cu cardul. Automat si instant, repetam, pentru ca-i foarte important: fara stelute sau punctulete, fara la sfarsit de luna, fara sa rogi vanzatorul, poate chiar fara sa stii ca te afli intr-un Avanpost Radio Guerrilla: instant, imediat dupa ce ai platit cu Cardul Bancar Radio Guerrilla, primesti imediat inapoi pe card 10% din valoarea bunului sau serviciului achizitionat." Ce este si mai interesant la acel card este faptul ca, desi banii sunt "la vedere" , adica nu vorbim de un depozit sau de un produs de economisire, ai dobanda de 1% / an daca pastrezi pe card minim 500 LEI. Cardul Orange Money Visa Platinum - 30 lei / lunar comision administrare vs Cardul Radio Guerrilla Mastercard Gold - 9 lei / lunar comision administrare @MihaelaC & @DanielaH Ati luat notite? Ati trimi catre colegii din departamentul abilitat? Nu de alta, da' feedback-ul nostru este extrem de imporant pentru voi si va ajuta de evoluati! <--- This cracks me up every time!

Neaplicabil
Eu nu primesc puncte OTY 🙂 pentru că contul Orange Money și My Orange sunt 2 entități separate: PF, respectiv PJ...

catalin_tanase
Explorator
Pe mine nu mă interesează punctele sau alte mocangeli. Singurul motiv pentru care îl folosesc e pentru plăți online, pentru a nu expune pe internet cardul standard

Diana
Cunoscător
@catalin.tanase subscriu ,la fel il folosesc si eu Nu ma intereseaza punctele sau castigurile , cu acest card nu-mi expun cardul de salariu online

AnTT
Explorator
Salutare tuturor, dar campania prin care primim 50 lei cum vi se pare? https://www.orange.ro/money/oferte/ Ca mie imi suna bine, alaturi de punctele Thank You. Iar la conturile noi primesti 100 lei