anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Campania Orange Money - 25 de lei retur la 10 plăți efectuate cu cardul din Orange Money

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Bună ziua! Știe cineva, pe cineva care a beneficiat de bonus 25 de lei pentru 10 plăți efectuate cu cardul din Orange Money?! Campania s-a încheiat pe 12 martie, eu am efectuat mai bine de 50 de plăți și nu am primit nimic până acum... Vă mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Eugen,plata se va face pana la sfarsitul lunii martie.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

FaraUnID
Campion certificat
Conteaza si ce tip de tranzactie ai efectuat, pentru ca, in conformitate cu regulamentul campaniei, au fost luate in calcul doar tranzactiile prin: - tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul telefonului mobil de tip smartphone compatibil cu platile NFC Android sau iPhone Apple; - tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul ceasurilor inteligente (“smartwatch”) compatibile cu platile NFC marca Apple, Fitbit sau Garmin; - tranzactie online pe internet (e-commerce); Fiecare a 10-a plată efectuata prin mijloacele descrise mai sus îți aduce garantat 25 lei în contul Orange Money. În total, în perioada campaniei, poți primi maximum 100 lei. De aici eu inteleg faptul ca platile contactless la POS, nu sunt luate in calcul. Cel mai probabil inca sunt centralizate platile in vederea acordarii acelui cashback.

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Am plătit facturi cu cardul atașat Orange Money și multe plăți cu telefonul NFC android la magazine cu POS ! Am adunat plățile din 12 decembrie până în 12 martie și am mai multe de 50, dar nu știu dacă există cineva care să fi primit vreun bonus de 25 de lei! Din câte am înțeles din campanie aceste bonusuri vor veni până în data de 31 martie! Mai mult decât atât mai există 10 premii a 1 mie de euro fiecare, la concurs participând toate tranzacțiile efectuate în această perioadă...

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Facturile le-am plătit on-line, binențeles.

FaraUnID
Campion certificat
Probabil ca inca sunt centralizate acele plati. Plus ca pana la 31 martie mai ai cca 2 saptamani.

Ascary
Campion certificat
Eugen,plata se va face pana la sfarsitul lunii martie.

Vio73
#StarMember
E foarte bine că există astfel de bonusuri!

DanielaH
Moderator
@Eugen Dutcă, mulțumim pentru marcarea soluției! Te așteptăm la final de martie să ne confirmi dacă s-a efectuat plata. Până atunci poți adăuga alte întrebări sau poți ajuta alți membri prin a le răspunde la întrebări.

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Într-adevăr, am primit astăzi în ultima zi a lunii 100 de lei , maximul din campania asta Mâine cred că primesc și cei 40 de lei lunar pe care îi primesc de mai bine de 1 an, lună de lună!

Eugen_Dutcă
Junior entuziast
Cam așa arată mesajul! Am rămas într-adevăr surprins, mă gândeam să nu fi greșit undeva, dar nu: în fiecare zi cafelele și alte plăți le-am făcut doar cu telefonul și a venit răsplata

Ascary
Campion certificat
Felicitari Eugen. Primit si eu azi.

Alex_40
Începător
Eu nu am primit

Ascary
Campion certificat
Mai ai rabdare,vei primi daca ai facut plati contactless sau internet prin OM.

KATANA
Începător
Foarte “transparent” procesul de desemnare al castigatorilor in cazul premiilor de 1.000 EUR. Nici un anunt, nici o lista cu castigatori.