anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noua Telefonie Fixa Orange

praxis1999
Junior entuziast

Salutare Comunitate, si bine v-am gasit.

Daca nu ati uitat pana acum, eu sunt fericitul beneficiar al unui Abonament intenet fibra numit Metronet, serviciu mostenit de la Telekom, pentru suma umila de 150 Euro+TVA, de care nu am scapat nici acum.

Si acum la tema. Printre altele , am si un serviciu de telefonie fixa, pe cupru+ net ADSL, tot de la Telekom. Ani , zeci de ani mergea aprope perfect, pana cand, de la inceputul anului, cand a cazut fibra, am ramas si fara telefonie fixa (pe cupru). Ar fi fost logic, cel putin partial, centrala din localitate fiind deservit de fibra. Insa aceste caderi au inceput sa fie mai dese, am ramas si 3-4 zile lucratoare si fara internet si fara telefon fix. Partial adevarat, avand ca backup platit , un serviciu de Smart WiFi Business,cu un router Tenda, care in 'era" TeleKom mai avea si un port pentru telefonie.

Incerc sa fiu scurt, ma suna de la Orange, se va desfiinta cuprul, se va inlocui cu modem prin GSM, va veni un tehnician. Venit tehnician, cu un Tenda, pune cartela, asteapta, conecteaza telefonul, ton nimic. El vede telefonul fix, un Panasonic cat masa, cu robot, un Dect cu headset, nu spune nimic, urmeaza sa revina. Revine omul, cu un telefon Senior Maxcom in mana, si imi comunica senin, ca nu va merge numai acest "terminal" . Nu altul, nu Dect, nu fax. De atunci multe, sesizari, convorbiri telefonice pe langa subiect, dar inca n-au reusit  sa recunoasca marele adevar ca ei defapt altceva nu au ce sa-mi ofere.

Bineinteles, de contractul Metronet 150 Euro+TVA, tot se tin cu dintii si cu ghiare, doar e Contract, restul contractului probabil e optional, sau in limita posibilitatilor.

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, e o situație destul de neplăcută și se pare că nu prea au variante alternative să-ti ofere!

Noi, aici suntem tot clienți ca și tine și nu putem decât să ne dăm cu presupusul!

praxis1999
Junior entuziast

Salut Vio, si multumesc pentru raspuns.

Am priceput , macar pachetul de voce e in afara perioadei contractuale, am intrebat din timp, inainte de "spectacol". De numarul fix am nevoie in forma neschimbata, asa ca va fi portat la un alt furnizor. Oricum va fi interesant cu internet de la Orange, telefonie de la concurenta, tot fibra. Bine ca este, si nu trebuie Starlink sau Iridium. Totul pentru clienti! Asa spun si in reclama!