anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal telefon fix in casa

Daniel77
Junior entuziast

Bună ziua!

Mi sa înlocuit telefonul fix cu fir cu unul mobil cu cartela ,dar nu am semnal la el în casa ,trebuie sa ies afara sa vorbesc la el sau sa fiu sunat ....pot face cerere sa instaleze înapoi telefonul fix cu fir ???

23 Răspunsuri 23

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Să înțeleg că vorbim de semnalul mobil din interiorul casei?

Dacă, da, atunci trebuie să știi că acesta poate fi afectat de grosimea pereților, precum și de materialul din care aceștia sunt făcuți.

Dacă sunt din beton, atunci pereții împiedică ca semnalul să ajungă acolo.

Singurele variante ar fi să forțezi telefonul pe 2G din setări sau să folosești funcția VoWi-Fi care presupune realizarea apelului prin intermediul unei rețele Wi-Fi, în cazul în care ai router acasă cu acces la internet de la orice operator.

Baftă!

Telefonul fix care are cartela mobilă nu are semnal în casa 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Deci e un fix…mobil. In cazul asta, se aplica ce zicea Vladut mai sus. 

Poti sa faci o cerere, dar depinde daca au aparate cu care sa faca inlocuirea. 

Poti lua legatura cu un consultant folosind una dintre metodele de contact de aici

Client Orange

Daniel77
Junior entuziast

Telefonul fix îl avem pentru ca l am cumpărat noi ...ma gândesc ca au deconectat firul care vine la tel fix ,cred ca au înlocuit în toată tara fixele cu tel fixe mobile

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

E posibil. Pentru confirmare, ia legatura cu un consultant. 

Client Orange

Telefonul fix mobil este oferit de regulă cu un router, care poate fi plasat într-un loc unde este semnal mai bun. De regulă, primești număr de genul 0374...

Având router, se poate pune o antenă la el și recepționează mai bine semnalul. Sigur că și routerul trebuie să fie unul mai ok, de de generație mai nouă, gen Huawei B 535 sau 550.

vladut12am
Cunoscător certificat

Am confundat telefonul fix-mobil (fără fir) cu cel mobil și am înțeles că acum are unul mobil cu cartelă SIM în loc de acel telefon fix cu fir.

Scuze!

Mulțumesc pentru lămurire!

Ce pot face în cazul acesta sa pot vb 

Nu ai semnal deloc pe Orange acolo? La fix mobil ai un router, care poate fi pus și lângă geam, într-un pod, este, unde ai semnal mai bun și să poți vorbi apoi ( să ai semnal).

Daniel77
Junior entuziast

Afara în în gradina .

Din casa nu pot suna și nu pot primi apeluri ....dar e harta cu semnal ei știu ca nu se poate vb din casa și totuși au scos fixul cu fir .. 

Varianta ca să îmi monteze din nou telefonul fix cu fur nu se poate?

Da, se poate în măsura în care nu au dezactivat rețeaua fixă pe cupru, din rațiuni economice. Ia legătura cu ei, prin mijloacele puse la dispoziție de către Orange (PM către Orange Assistant, mail la serviciul.clienti@orange.com sau prin chat din My Orange). 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mă gândesc că ai un router la el, care poate fi mutat spre fereastră sau la care i se poate atașa o antenă portabilă, dacă are în pachet. 

 

Daniel77
Junior entuziast

Nu am router,nu am servociu de internet