anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am vrut sa ma portez in Orange (nu stiam ca exista si ORO si OROC)

PM26
Junior entuziast

Am vrut sa ma portez in Orange (nu stiam ca exista si ORO si OROC), am completat pe site-ul orange.ro un formular cu numarul de telefon si am fost contactat de un reprezentant vanzari Orange. Pe data de 12.09.2023 am încheiat contract abonament Fan 11, nu am stiut  că există  OROC, am crezut că doar ORO. Pot să mă transfer cu  abonament Fan 11 pe care îl am  OROC la ORO ?

24 Răspunsuri 24

Vio73
#StarMember

Salutare!

Teoretic, dacă ai făcut abonamentul online, ai dreptul să renunți in termen de 14 zile. Deci poți să depui o sesizare in care să ceri acest lucru și sper să reușești închiderea, după care te reabonezi la Orange.

Sesizarea o poți depune de aici:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

În mare  parte, lucrurile stau cam la fel ( ca semnal și acoperire).

Nu cred că poți să te transferi, pentru că sunt totuși două entități distincte. Dar ai drept legal de reziliere, dacă ai făcut online sau telefonic.

Succes!

PM26
Junior entuziast

Care sunt avantajele si dezavantajele dacă sunt la OROC față de ORO ?

Ai aici un topic:

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-romania/diferente-orange-orange-comunication/m-p/10790...

Am văzut totuși persoane care nu semnal pe rețeaua 5g in Oroc, iar în ORO au, nu pot face achiziții în Google play, sms-uri la numere scurte, nu se poate încărca prepay de pe abonament,  etc. Spun ce am mai văzut pe aici, eu nu am decât servicii Oro. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Sfatul meu: muta-te cat inca poti.

Client Orange

PM26
Junior entuziast

În agentie Orange Shop nu au oferte ( ORO ) abonament bune , iar pe site Orange au oferte  bune online doar că sunt de la OROC

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Solutia....si inteleg de unde e confuzia (din cauza acelui 021 9890), este sa apelezi 300, sau sa faci o solicitare sa te contacteze cineva folosind mijloacele de contact de aici.

Client Orange

PM26
Junior entuziast

Cum se poate face mutarea la ORO ? Trebuie să anulez abonament OROC si să trec pe prepay apoi pe abonament ORO ?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Ia legatura cu un consultant folosind unul dintre mijloacele de contact de mai sus. Practic vei face portare din OROC in ORO. Sper sa nu fie probleme si sa-ti ceara despagubiri. Dar chiar si asa, nu ar trebui sa fie foarte mult. Dar sa speram ca n-o sa fie deloc.

Nu e nevoie sa treci pe prepay ca sa treci inapoi pe abonament. Dar din punctul meu de vedere, ai fi mult mai ok pe prepay, fara niciun fel de abonament. Dar daca tu referi abonamentele, nu e nevoie sa treci prin Prepay ca sa treci de pe abonament pe abonament. Se poate face direct.

Client Orange

PM26
Junior entuziast

Am ales abonament pe motiv că la prepay internetul si mimute către  alte rețele sunt limitate .  Am plătit si  acei 200 lei  depozit la portare .

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Sunt limitate oricum. Nimic nu e "nelimitat". Si ai mai si platit 200 de lei pentru portare...

Parerea mea e ca erai mult mai ok pe prepay. Nu știu care sunt nevoile tale de comunicare, dar sper sa nu ai probleme cu abonamentul si resursele "nelimitate". 🙂

Client Orange

PM26
Junior entuziast

Pe cartelă prepay am doar 1000 sau 2000 minute către alte rețele , dar la abonament sunt nelimitate .

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Eu zic doar sa nu te apuci sa testezi limita acelui "nelimitat". 🙂 Poate n-o sa fie limitat la 1000, dar este limitat undeva. Chiar daca nu e mentionat nimic in contract. N-ar avea niciun interes sa fie mentionate in contract, altfel nu ar mai avea clienti care sa isi faca abonamente cu resurse "nelimitate".

Deci, inteleg motivele tale, iti spun doar sa nu te apuci sa testezi limitele acelei oferte. Iti garantez ca le vei afla mai devreme decat ti-ai dori. 🙂

Client Orange

PM26
Junior entuziast
  • Din păcate la cartelă prepay oferă 1000 ( la varianta cu 5euro ) si 2000 ( 6euro ) minute către alte retele , asta este clar . La abonament minute catre alte retele sunt nelimitate si asta mă avantajează .

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

E o diferenta intre "sunt" nelimitate si "sunt promovate ca" nelimitate. Tu compari doua oferte, eu iti spun doar ca cea de la abonamente nu este chiar "nelimitata", chiar daca asa scrie peste tot (cel putin peste tot unde se uita clientii obisnuiti).

De-aia iti recomandam doar sa nu te apuci sa "testezi" limitele acelui "nelimitat" de la abonament. 🙂 In rest, nu zic ca n-ai fi ales o oferta buna. Ziceam doar sa nu te apuci sa-i testezi limitele. In special in alte retele. 🙂

Client Orange