anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu îmi merg canalele HD

Cristian141
Junior

Bună ziua, nu îmi merg canalele HD, Antena 1 HD, Pro Tv Hd, Kanal De HD etc.....

9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember

Cristian, bun veni in Comunitate!!!

Ne poti da mai multe detalii? Ai televiziune prin cablu sau satelit? Abonat ORO sau OROC? Ce tip de abonament ai si de cand nu ai acces la canalele HD?

Bună seara , Abonamentul este OROC cred (Orange Romania Comunication )Televiziune și internet ! Am 2 televizoare , și nu merge pe niciunul de aproximativ 1 saptamana! Menționez că televiziunea este prin cablu!

Ce mă sfătuiți să fac?
Vă mulțumesc!

Daca  pana acum 1 saptamana ati avut   canalele HD, poate s-a schimbat ceva in grila si trebuie sa dati o noua cautare de programe.

Daca nici asa nu se rezolva, trebuie sunat la 300 sau intrebat pe chatul My Orange de ce nu mai merg posurile HD. Eventual, intrebati daca puteti trece la oferta ORO.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Sunt aceste canale în grilă, chiar ieri am verificat. Dați o rescanare automată a întregii grile și sigur vor intra. În ultimele zile s-au făcut ceva rearanjări și nu mai sunt multe canale la aceeași poziție .

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Cristian141, s-a rezolvat situația cu canalele HD?

Bună ziua , nu s-a rezolvat problema!

 

 

Ai incercat sa scanezi automat programele? Sau ce metode ai incercat pana acum?

Da , am incercat , și tot nu merge ! Când intru pe canalele HD îmi apare mesajul ,, Te rugam sa apelezi Serviciul Clienți pentru a te abona la acest canal!

Menționez că am 2 televizoare ! La un televizor merge iar la celălalt nu merge!timp de 3 ani de zile au mers ambele fara probleme!de 1 saptamana am întimpinat aceasta problema!

Mulțumesc!

 

Ambele televizoare sunt de același tip? Ce aparate ai?