anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Logo canale te (cablu-digital)

Scoffbrand
Junior

IMG_7944.jpeg

Bună ziua. Știe cineva dacă orange (cu card ci+)  va implementa logo-urile canalelor digitale EPG? (Bănuiesc ca în varianta cu receiver prin ethernet această funcție este disponibilă) .

În România nu am văzut canalele TV să aibă logo uri. În alte țări acestea sunt transmise automat prin EPG (Hbbtv) și prin cablul coaxial cu un card ci+

 

(am observat ca pe mai multe modele de tv-uri Samsung și LG lipsesc logo-urile canalelor tv în România, deci mai mult ca sigur această funcție nu a implementat-o nimeni în România )

13 Răspunsuri 13

FLo1
#StarMember

În funcție de model, dar și de furnizorul de servicii, ”LOGO-urile” pot să fie afișate mai degrabă doar în lista programelor. De obicei în secțiunea de ”ghid”, la multe dintre modelele TV / furnizori cablu, aceste sigle lipsesc într-adevăr.

Da. În momentul de față nu am niciun logo nici pe lista de canale, nici în channel guide (un tv LG 65NANO813NA cu ultimul update de soft disponibil și un Samsung Q6FN cu ultimul update, ambele având un card ci+ modele lansate în 2019 și 2020 setate prin cablu, semnal digital cu profilul operatorului activ) 

Concret, la LG-uri (chiar modele de acum 10 ani) lista de canale are LOGO-uri (nu și ghidul), însă la Samsung (chiar model după 2020) nu are LOGO-uri nici măcar la lista canalelor. Depinde totuși și de furnizor, nu doar de echipamentul receptor.

Ciudat, eu le LG nu am, furnizorul este Orange România comunications (fostul Telekom fix) (poza este de pe LG, în channel guide)

image.jpg

image.jpg

În primul rând depinde de informația transmisă inițial de emițătorul postului respectiv, iar apoi de ceea ce furnizorul de cablu permite să fie transmis. Unii operatori la unele posturi TV blochează/filtrează inclusiv informația aferentă ghidului tv. Deci furnizorul are un rol decisiv, nu doar modelul de TV. 

Razvan
#StarMember

Verific și eu astăzi pe lg, la rds și vă anunț. Nu am dat prea mare importanță acestui aspect. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Așa este, nu există. Dar sincer îți spun, mie nici nu îmi trebuie. Mă descurc de minune și fără! Oricum, au Epg ( pe rețeaua proprie).

Știu, nu e un must have dar ar fi plăcut să bage logo-urile Orange. 

RafaHelper
#StarMember

Din cate imi amintesc logo-urile erau disponibile prin IPTV la Telekom Fix.

Așa știu și eu când aveam iptv la Telekom. Mi-ar fi plăcut să implementeze și Orange treaba asta pe digital

FLo1
#StarMember

La modelul de LG am, la un samsung nu. Furnizorul e fostul UPC. 

20240203_140651.jpg

20240203_135303.jpg

 Vezi să fie opțiunea de afișare logouri "activată".

teacher_
#StarMember

Salut! Nici eu nu am, am 2 televizoare de la producători diferiți, credeam că e din cauza tv-ului, dar se pare că e de la operator. Poate...pe viitor