anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fiber 2000

Mauu
Începător

Salutare,

Doresc sa-mi iau abonamentul net Fiber 2000 deoarece urmeaza sa ma mut. Pana acum eram la Digi toate bune si frumoase intrebarea e , sunt probleme cu ce i de la Orange ? Cade netu random cand respira vecinu de la 3 ? si/sau viteze de 10kbps ca e duminica ?

Multumesc mult !

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mie nu mi-a căzut niciodată în 6 ani netul, doar de vreo 2 ori tv-ul, dar nu pentru mult timp. Ce trebuie să cunoști legat de netul de 2000, este că merge doar pe wifi viteza de 1,7-1,8, dacă ai dispozitive care suportă aceste viteze.

Dacă nu ai, caută variante locale, cu net de 500 sau 1000 la 2 sau 5 euro, pentru că le găsești pe la partenerii Orange, nu la Shop sau online. Bine, ai varianta cu net de 500 și tv Esențial la 11 lei online, pe 12 luni și pe site-ul Orange.

Toate acestea ți le spune cineva care are fibră 2000 și tv Premium in două locații.

Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Nu-ti recomand pachetul 2000. Nu pentru a ca ar fi instabil, ci pentru ca scoate max 1000 pe portul de LAN. Ai pana la 1800 pe doua porturi (deci pe doua PC-uri/laptop-uri etc). Deci, daca nu cumva ai un dispozitiv care stie sa foloseasca banda asta pe wifi, nu prea are rost pachetul respectiv. Mai degraba, il iei pe cel de 1000.

Ca si stabilitate, eu unul nu am fibra de la Orange, dar am cunoscuti apropiați care au (pachetul de 1000) si sunt foarte mulțumiți. Nu au avut probleme. Acuma, binenteles, depinde de zona in care se face instalarea. Dar experienta de pana acum a fost una pozitiva.

Client Orange